Den beste tiden å starte en kunstauksjon

 

Tid på året

Ideelt sett vil kunstauksjonen din bli holdt på en årstid hvor flest mulig kan delta. Dette betyr vanligvis å planlegge det enten om sommeren eller i løpet av ferien. Ideelle måneder for å starte kunstauksjonen: desember, mai, juni, juli og august.

ukedag

igjen prioritet her er folk. Jo flere personer som deltar på auksjonen din, desto bedre er sjansene dine for å se høybud på flere varer. Det betyr at planleggingen av auksjonen din for en onsdag eller en mandag eller en annen dag i løpet av den normale arbeidsugen, er trolig ikke den beste ideen. Prøv å starte auksjonen din på en lørdag og fortsette gjennom søndag. Helgen er uten tvil den beste. Det eneste unntaket ville være hvis auksjonen din skal være på en skole eller i et kontorbygg eller kongressenter som pleier å være pakket i løpet av uken, men tom i helgene. I de unike tilfellene vil du planlegge auksjonen til Start i løpet av uken, når flere mennesker vil filtrere gjennom og gå forbi.

Tid på dagen

På nytt avhenger tidspunktet på antall personer som vil kunne delta. På helgene er det ikke særlig viktig, begynner en gang om morgenen og slutter om kvelden. Hvis du kommer til å holde det i løpet av uken, er det andre spørsmål du bør vurdere. Vil planleggingen av starten på kunstauksjonen i løpet av normal arbeidstid forstyrre de fleste menneskers evne til å være der? Generelt er det best å starte auksjonen etter at arbeidstiden er avsluttet - kanskje rundt kl. Det er imidlertid unntak. Hvis du holder auksjonen et sted som er summende i arbeidstiden, kan det være best å starte auksjonen ved lunsjtid.

Hva om Online Art Auksjoner?

Ifølge en studie er den mest populære dagen å avslutte en Ebay auksjon er søndag. Dette antyder at en kunstauksjon på nettet er best tidsbestemt slik at den slutter på søndag, og dermed øker sjansene dine for å gå bort med store bud. Du har forberedt på dette i lang tid. En ekte live-kunstauksjon. Du har materialene dine klare, og nok kunst å auksjonere i timevis. Spørsmålet er, hvilken tid skal kunstauksjonen begynne? Er det en tid på året, en ukedag, og en tid på dagen som best passer til en kunstauksjonens påbegynnelse? La oss undersøke dette.