Geotermisk oppvarming og offentlige tilskudd

  Implementering av et geotermisk varmesystem krever en høyere innledende investering enn et tradisjonelt varmepumpsystem. Kostnadene varierer avhengig av type, størrelse og terreng terreng av systemet. Pumpens maskinvare koster rundt $7.500 for en typisk bolig, men hele investeringen blir ofte tilbakebetalt i 2 til 10 år, ifølge en 2008 Department of Energy-artikkel. Forståelse av offentlige tilskudd kan bidra til å få midler til geotermiske prosjekter.

Typer av statsstipendier

Ulike statlige enheter gir tilskudd til geotermisk energi. Disse kan variere både på måten de er tildelt og med hensikt. Noen tilskudd er til forskning og utvikling. Andre tilskudd er for oppstartskostnader, og det er tilskudd som tildeles for mengden konvensjonelt produsert energi erstattet av geotermisk energi.

U.S. Federal Grants

USAs Department of Agriculture s (USDA) REAP-stipend har et fastsettende formål å 'gi energirevisjoner og fornybar energiutviklingsbistand.' Personer som er berettiget, inkluderer ranchere, bønder og småbedriftseiere. Opptil 25 prosent av støtteberettigede geotermiske prosjekter med minimum $2500 og maksimalt $500 000. Tidligere mottakere inkluderer DJ Keehner Farms, Inc. i Monana, Iowa, som ble tildelt $11 561 for å erstatte et propanvarmesystem med geotermisk oppvarming. Som en del av American Reinvestment and Recovery Act (ARRA) har US Treasury skapt ulike muligheter for geotermisk prosjektfinansiering. Et slikt tilskudd er 'betalinger i stedet av skattekreditter for spesifisert energi eiendom. 'Dette er bare tilgjengelig for bedrifter og mengder varierer fra 10 prosent til 30 prosent av prosjektkostnaden. Totalt ble 467 millioner dollar gjort tilgjengelig for geotermisk og solenergi pr utstråler det spekteret fra forskning til demonstrasjonsprosjekter. Ball State University i Muncie, Indiana ble tildelt $5 millioner av disse midlene for å bygge jordvarmekilde varmepumper på sin campus.

Statstilskudd

California Energikommisjonen har Geothermal Resources Development Account, som tilbyr priser årlig . Kommisjonens nettsider sier finansiering er tilgjengelig for forskning og utvikling, samt 'prosjekter som gir betydelig miljøforbedring.' Det er gitt midler til skoler for bygging av geotermiske prosjekter og til eiere av driftsanlegg for å få hjelp med forskning og overvåking. Oregon har statstilskudd tilgjengelig for personer involvert i de fleste sektorer, inkludert midler til boligbygging. Ifølge dsireusa.org er det gitt støtte til prosjekter som vil gi 20 megawatt eller mindre strøm, og hjelpen er basert på prosjektets kostnader i forhold til markedsverdien av den produserte energien.

Statlige tilskudd, som føderale tilskudd, er ofte gjenstand for endring og har smale søknadsfrister. Ved å følge opp med disse endringene, må du sjekke de tilknyttede regjeringens nettsider og kontakte byråene for å sikre at du er kjent med alle aspekter av disse programmene.