Hvordan lage en tote bag

 

1.

Bestem størrelsen på din tote bag. Design en større en til å brukes til dagligvarer, overnattingsposer eller for å holde båtprosjekter. Småere kan være designet for håndvesker eller til tøyning av mindre gjenstander.

2.

Lag en mal (mønster) ut av størrelsesbolten du har bestemt deg for å designe. Bruk plakatbordet, som finnes i kunstbutikker eller kunst / skoleforsyningsavdelinger, for å lage en solid mal. Dette vil tillate deg å designe ytterligere toteposer, av samme størrelse, på en annen gang.

3.

Tenk på om din tote bag design vil ha utsiden eller innsiden lommer. Lag også maler for disse tilleggene. Lommer trenger ikke å være bare firkantede eller rektangulære, selv om du bestemmer deg for at dette fungerer best for design. Overvei en hjerteformet lomme på forsiden av din tote bag eller mer enn en lomme. Dette er et unikt aspekt som vil gjøre din design original.

Bruk lommen til å lage en personlig design. Ved brodering, silke screening, beading, håndmaling eller stenciling på lommen, før det er festet til totesekkeren, har du mulighet til å bytte ut det hvis du ikke liker jobben eller gjør en feil. Det er også lettere å jobbe med en liten flekk av stoff, i motsetning til hele totesken .

5. Legg på håndtak som er laget av samme tote-veske eller fra ferdigstilt trim. Du kan imidlertid bruke andre designideer for håndtakene. Tenk på andre kilder for tote bag håndtak. Velg fra håndveskehåndtak fra et veskeforsyningssted (se ressursene nedenfor). Dette er spesielt fint når du gjør en tote bag som vil bli brukt som en veske.

6.

Kjøp ferdige, tomme toteposer (se ressursene nedenfor). Det er ingen regel som sier at du må lage din egen tote bag, når du designer. Du kan til og med legge til ekstra design av din egen lomme på utsiden av en premade tote bag.

Tips og advarsler

  • Lommer, lagt til en klar laget en tote bag, eller en du lager, kan også være laget av en alternativ utskrift eller et solid stoff, for en unik design.
  • Toteposer er praktiske og enkle å lage. Du kan kjøpe dem i en butikk, eller du kan spare mye ved å lage din egen hvis du har grunnleggende sykompetanse. En annen fordel er å kunne designe totesker i forskjellige størrelser til forskjellige formål. Dette alternativet er ikke alltid tilgjengelig i en kjøpt bag. Håndlagde vesker kan også enkelt brukes som vesker, som er flotte for å matche sommeren antrekk.