Hvordan male et Stucco Ceiling

 

1.

Flytt så mye møbler ut av rommet som mulig. Dekk gulvene med plast, og dekk igjen gjenværende møbler med duggduk.

2.

Undersøk taket tett fra en stige for å avgjøre om det noen gang har blitt malt. Stukket blir forseglet noe hvis det tidligere er malt. Ikke prøv å vaske taket, fordi vann kan skade eller delvis fjerne stucken.

3.

Taklover som er flekkete eller skitne, eller aldri blitt malt. Påfør en til to strøk av primer. Påfør ytterligere strøk av primer til vannflettene til de ikke lenger er synlige. Feather ut kantene av primeren med en myk børste pensel når du legger til ytterligere primer på vann flekker.

4.

Påfør ferdigmaling til stucco taket ved hjelp av langlapp valse. Rull malingen på taket, og hold så mye maling på rullen som mulig uten å dryppe. Rull i alle retninger, krysse linjene med maling for å få maling i alle hvirvler og innrykk. Hold en pensel hendig for å få maling i noen dype områder, og bruk rullen for å holde likhet i mål. Påfør minst to strøk, og legg til et tredje strøk hvis nødvendig.

5.

Hold rommet godt opplyst og undersøk taket fra alle vinkler når du maler for å fange ubesvarte områder før Malingen tørker.

Ta bort dundukene og plastfolieene, og send møblene tilbake til rommet.

Tips og advarsler

h4>

  • Stucco tak kan sprøytes, men oversprayet kan vise seg vanskelig å rydde opp.
  • Hold rommet godt ventilert når du bruker primerforsegleren, fordi noen merker har sterke lukt.
  • Tak som har en stukk eller strukturert overflate kan være litt skremmende når det kommer tid til å male dem. Alle de små innrykkene og hvirvlene kan være utfordrende for å bli helt dekket med den nye maling, eller kanskje har taket aldri blitt malt og er snusket og skittent. Denne artikkelen beskriver metoder for å oppnå et profesjonelt utseende, malt stucco tak i enkle, trinnvise instruksjoner.