Å lage linjekunst

 

Blyantskisse

Som et hvilket som helst kunstverk, vil du begynne med en foreløpig skisse. Til tross for renhet og presisjon av ferdig linjekunst, kan denne prosessen bli litt rotete. Det er OK. Men siden du jobber på samme papir som ditt sluttprodukt, vil du skisse lett. Hvis det er vanskelig å skisse lett, kan du prøve å bruke en blyant blyant. De er vanligvis merket mellom H og 4H og kan bli funnet hos din lokale kunstleverandør. Begynn med grunnleggende former ettersom du skisserer ideen din, og deretter bygger du opp teksten derfra. Husk, det er ingen skyggelegging i denne stilen, så du trenger ikke å bekymre deg for skygger og lys. Bare fokus på å lage en grov mal du kan skissere.

Blekk

Når du har fullført konseptet med tegningen, vil du begynne 'blekk' prosessen. Dette betyr ikke nødvendigvis at du må bruk profesjonell blekk. En Sharpie-markør kan også fungere. Bare vær sikker på at den er fin nok til at du enkelt kan styre strømmen av linjene dine og nøyaktig avbilde hva som helst som du planlegger å inkludere. Uansett hvilken du velger, må du kontrollere at blekket du bruker raskt tørker og ikke smelter. < br /> Nå vil du skissere sluttkarakterene til tegningen din. Ikke vær redd for å skape en nøyaktig kopi av den opprinnelige skissen. Hvis du vil finjustere detaljer underveis, er det bra. Men husk at dette laget med blekk vil være det endelige produktet. Når det gjelder de rotete linjene i den opprinnelige skissen, ikke bekymre deg for dem enda. Å bli kvitt de forsvarte blyantkarakterene, vil være det siste trinnet.
Mens du skisserer tegningen din, kan du prøve å lage linjene som naturlig som mulig. Den beste måten å gjøre dette på er å unngå sporing. I stedet tegner du over linjene du allerede har laget med naturlige håndslag, som om du redraverer det som er på siden.

Slett

Til slutt, etter at du har fullført blekkoversikten, og du er sikker på blekk er tørt, trekk ut en tykk viskelær. Sørg for at tegningen din holdes nede og slette alle blyantmerkene som er igjen på siden. Slett over hele tegningen, inkludert blekk. Hvis du brukte riktig medium, bør det ikke smøre, fade eller strikke.
Når du er ferdig med dette trinnet, er din tegningstegning fullført! Linjekunst er en av de enkleste tegningsformene som brukes i både tradisjonelle og digitale medier. Det grunnleggende konseptet med linjekunst er en svart-hvitt tegning som gir ingen gradienter av farge eller skygge. En av de vanligste formene for line art er det du ser i fargebøker, men solide svart-hvite logoer kan også falle under denne kategorien.