Harvest Art Activities

 

Mal og tegne

Arbeid på stille livskunst med ekte frukt og grønnsaker mens du blander dine egne høstfarger og toner. Bruk akryl- eller tempera-maling i rød, gul, blå, hvit og svart til å blande dine egne toner og toner med høstfarger som grønn, gull og oransje. Klipp epler, kalebasser og korn-på-cob for å avsløre et tverrsnitt. Dip dem inn i malingene du blander, og trykk deretter på kraftig kunstpapir for å skape en høstbar levetid. Bruk en pensel for å legge til detaljer som bordet de sitter på, blader og stilker.
Bruk krittpasteller til å lage vakkert høstartverk. Lag en kunstkomposisjon av et gammelt tre gjerd, høstak, fugleskrem og gresskar. Gjør noen av gresskarene store og mot bunnen av bildet slik at de vises i nærheten av betrakteren. Bruk krittpastell med en lett berøring, bland dem i toner og toner når du jobber med lyseblå konstruksjonspapir for en realistisk utendørs høstfarge.

Collage

Lag en krokodille eller mosaikk fra biter av revet papir. Samle forskjellige papirer av alle typer og teksturer for en uvanlig effekt, eller bruk bare byggepapir. Bruk så mange farger som du føler at du vil trenge for hornhinnen og innholdet. Riv papir i små stykker, om størrelsen på fingertuppen, og lage en stabel av hver farge. Skiss en blyantstrekning av en kornblanding fylt med høstfrukter og grønnsaker. Arbeide på ett område av kollagen av gangen, lim stykkene tett sammen for å lage bildet. Du kan legge til bakgrunnen på bildet på samme måte som å dekke hele papiret med revet collagebiter for en øye tiltalende effekt.
Bruk samme teknikk for å lage tredimensjonale indiske maisbunter. Klipp brunt håndverkpapir eller papirposer i lange ovaler av enhver størrelse du ønsker å lage. Rive biter av papir i indiske maisfarger. Lim disse på brunt papiret ovalt i en oval for nesten å fylle brunt papir. Når du har tørket, saml det brune papiret på toppen og bunnen mens du ruller kantene innover for å lage en indisk maisform. Bruk raffia til å knytte og sikre toppen og bunnen av det brune papiret i det rullede formet, slik at det beholder et indisk kornutseende.

Sculpt

Lag 3D-høstkunsten på en rekke måter. Samle eikerner til varmt lim på en kjøpt eller håndlaget drue eller raffia krans. Pynt kransen med høstfarget bånd, et utvalg av nøtter og miniatyrer, dekorative kalebasser. Lag et gresskar midtpunkt fra et barns plast halloween gresskarpail. Legg spannet på et stort stykke høstduk, saml det opp rundt gresskaret innvendig, og fest det med varmt lim. Legg blomsterskum i bunnen av Gresskar hvor du presser tiger av tørkede høstblomster. Lag personlige fugleskremslemmer ved hjelp av rustikke, naturlige gjenstander som pinner, stoffskrap, raffia, bomullsfyller, varmt lim og stoffmarkører. Lag miniatyrer tilpassede som skal brukes som bordplater de største som skal brukes som veranda eller hage dekorasjoner. For å holde dem opp, skyv bunnen av de små i biter av blomsterskum du dekker med raffia eller skyv store hage fugleskremsmasser i en jordfylt blomsterpotte. Harvest symboler inkluderer gresskar, kalebasser, cornucopias, scarecrows og indisk mais. Høst inspirerer kreativiteten til både voksne og barn. Disse kunstaktivitetene gir både et kunstnerisk uttak og et dekorativt element for ditt hjem, kontor eller klasserom. De krever bare grunnleggende kunstforsyninger og ingen spesiell ferdighet å skape. De er egnet for små barn og voksne.