Hvordan finne gull i forlatte miner

 

1.

Sjekk med et lokalt handelskammer og Bureau of Land Management (BLM). De vil mest sannsynlig kunne fortelle deg om begrensede jaktområder eller private eiendomsrestriksjoner før du går til området du har tenkt å utforske. Handelskammeret er en kilde for om området inneholder radioaktivitet. Det lokale kontoret for BLM kan også fortelle deg hvor gamle gruver ligger, og om de er åpne for publikum. Vanligvis er alle bekker og elver eid av Skogstjenesten rettferdig spill for panorering for gull.

Fortell noen hvor du går og hva planene dine er. Selv om minearbeidere og prospektorer fra fortiden er fabled som hemmelighetsfulle om deres innsats og funn, er virkeligheten at det å gå inn i en forlatt gruve er farlig. Forteller noen hva planen din er, og når hun regner med å høre tilbake fra deg etterpå, vil du sørge for at du først legger sikkerhet. Gi også din sikkerhetsperson hjem nummerene til lokale arealadministrative tjenestemenn dersom han ikke hører fra deg.

3.

Smakk ditt sikkerhetsutstyr. Pass på at du pakker ekstra batterier til frontlampen. Hjelmer skal brukes hele tiden i en gruve. Hvis det er mange vendinger i gruven, bruk et tau for å hjelpe deg med å spore deg tilbake. Det er også tilrådelig å bære tau i tilfelle du trenger å gjøre noen klatring mens du er under jorden.

4.

Undersøk de høye bruksområdene. Hvis den forlatte gruven du utforsker har et gammelt togspor, så se etter et område der toget kunne ha sporet, som vist av ødelagte spor eller en stor masse bergarter ved siden av eller nedoverbakke fra banen. Søk gjennom dette området da det er stor sannsynlighet for å finne mineraler spredt i hele bunken.

Pan for gull i nærliggende bekker, som fortsatt kan bære spor av edelt metall. Gullpanneutstyr kan kjøpes fra en lokal gruvebutikk.

Tips og advarsler

  • Vurder å ta en Geiger-teller som måler radioaktivitet i min, så vel som stråling fra isotoper, noe som kan være dødelig i høye doser.
  • Overgivne gullminer kull fjellområder som spenner fra Georgia, hvor den første gullhopp oppstod i USA, til vestkysten. Leter du etter gull kan være spennende og givende, men også farlig på grunn av huler, gasslekkasje, stråling, steinrutschebaner, tapt eller forstyrre farlige dyr som lurker inne i hulen.