Hvordan tegne Superman Insignia

 

1.

Trinn ett er femkantet. Dette er en ulik femkant som er høyere enn den er bred. Du kan faktisk få metoden til å passe til diamantformen, enten den er lang eller kort, men den klassiske formen er denne.

Ok, her er det jeg har lært fra år med å tegne Superman 'S'. Det er mye lettere å tegne de omvendte mellomrom i stedet for å prøve å kopiere formen på den stiliserte 'S'. På de ferdige insigniene ville disse være de gule stedene. Hvorfor er denne måten enklere? Fordi du tegner mindre deler, heller enn å prøve å kopiere hele. Prøv å begynne med øvre venstre hjørne. Følg kanten på pentagonen og la et veldig lite gap.

3.

Neste hopp ned til den nederste triangelen. Dette er ikke en perfekt trekant som toppkurvene for å danne bunnen av 'S'. Husk at du ikke trenger å bekymre deg hvis du ikke ser bildet du prøver å tegne som en helhet. Bare fokus på formen og omfanget av den delen du tegner.

4.

Ok, disse to trinnene er vanskeligere. Den nederste delen av 'S' har en liten boble på slutten, som vanligvis tar noen få forsøk på å bli perfekt. Denne delen skal være tynn for å gi plass til det siste trinnet, eller 'S' vil være for tynn.

5.

I den siste delen følger høyre side formen på femkantet, toppen har en kvadratisk off-kurve til 'S'. Legg den lille triangelen øverst til høyre og du er ferdig.

6.

Endre, fargelegge insigniene. Vennligst ikke slett dette, det er ikoniske farger. Rød 'S' med svarte linjer på en gul bakgrunn. Innsigniene ser alltid best ut på et felt av blått, for å gi inntrykk av at du ser på Supermanens bryst . Og det er det.

Tips og advarsler

  • Har et eksempel å se på, se det ofte.
  • En fantastisk triks for begynnelsen artisten er å se på referansebildet opp ned og tegne det på den måten. Du vil bli overrasket over hvor mye det hjelper deg å fokusere på linjene du tegner.
  • Ikke bekymre deg for mye om linjekvalitet. Formen er det som er viktig for å trekke denne tegningen av.
  • Prøv å tegne en 'S' som du vil skrive en 'S', slik at den ser ut. Hvis du virkelig vil at den ser riktig ut, må du prøve metoden min.
  • Superman-symbolet har endret seg mange ganger gjennom årene, men dette er klassisk design som har stått de siste årtier som standard. De største feilaktørene gjør når de prøver å tegne Superman 's' S 'skjold prøver å tegne en S til å begynne med. Den enkleste måten å tegne denne insignia er å tegne' missing pieces ', så å si. La' s start og jeg skal vise deg.