Jungle Art Activities

 

Jungle Perspectives

Lag jungel kunst ut fra et av skapningene som bor der. Etter å ha studert kunstverket av Rousseau eller Hicks, forestill deg hvordan jungelen ser ut fra en av skapningene som bor der. Jungelen ser veldig annerledes ut enn elefantens synspunkt enn det fra et djungelinsekters synspunkt. Tegn en 1- til 2-tommers kant rundt omkretsen av et stort stykke papir. Dette vil skape en mønstret ramme, en gang utformet og farget.
Skiss en del av skapningen din, for eksempel baksiden av tigerens hode, kryper inn i hjørnet av bildet, og skild jungelen som tigeren ser Tegn vegetasjonen og skapningene sammen med en hvilken som helst bakgrunn som himmel eller stein. Gå over blyantskissen med svart permanent blekk eller fargestifter, farger du på tegningen med pasteller, fargeblyanter eller fargeblyanter. I grenseområdet lager du et mønsterdesign av komplementære farger for å fullføre bildet.

Multimediekamouflage

Mange jungeldyr camouflerer seg inn i miljøet for beskyttelse. Bruk ulike papirer og teknikker for å lage dine jungelbildekomponenter, så kutte dem ut og reassemble til et multimedie jungelprosjekt. Se på maleriene av Rousseau og Hicks for emner.
Bruk hvitt papir, fargestifter og tekstur gnistplater eller annet grovt strukturert materiale for å lage mønstret papir hvorfra du kan lage din dyr. Plasser teksturerte plater eller materialer under hvitt papir og gni med siden av et fargebok for å lage forskjellige farger og teksturer. Klipp dyreformer fra dette papiret og legg til markørdetaljer, for eksempel ansikter. Velg et solidfarget bakgrunnspapir, for eksempel grønn eller lyseblå, og skisser noen jungelbakgrunnsbruk og trær i farget blyant eller fargeblyant. Lim de teksturerte dyrene til bakgrunnen. Camouflage skapningene ved å kutte mer vegetasjon fra fargepapir og lim det rundt og delvis dekke djungeldyrene for å fullføre bildet.

Trioramas og masker

Lag jungel-trioramas og dyremasker som 3D-kunstprosjekter. Mange nettsteder tilbyr gratis jungeldyrutskrifter til bruk i prosjekter (se Ressurser). Skriv ut og farg disse eller lag dine egne dyr, og opprett en triorama-form (se Ressurser). Inne i trioramaen, lag jungelbakgrunn med fargestifter, markører eller fargeblyanter. Lim djungeldyrene til bunnen av triorama for å virke som om de står i jungelen.
Jungle creature masker gjør interessante og morsomme jungelprosjekter. Gjør dem så enkelt som å bruke papirplater eller så sofistikert som papir mache eller leire modeller. Avhengig av typen maske, kan de bæres eller monteres på solid papp for en dekorativ gjenstand. Masker kan også være realistiske jungelvesener eller abstrakte, fantasiske kreasjoner som fører til ytterligere kunstundersøkelser i abstrakte kunstformer. Et enkelt prosjekt innebærer å bruke en gallon melk eller vannkanne, kutt i halv og dekket med papir mache. Denne masken skaper et interessant som du kan enten ha på seg eller vise. Bruk noen av Henri Rousseau 's jungelkunst eller Edward Hicks 'Peaceable Kingdom' kunstverk for jungelinspirasjon når du begynner å jobbe med jungelkunst. Vær oppmerksom på de rike farger, former og teksturer som jungelen tilbyr til unge eller gamle kunstnere. Disse jungelprosjektene inneholder forsyninger og teknikker som lett kan tilpasses yngre barn. Imidlertid vil bruken av utsmykking og detaljer gjøre dem egnet som voksen kunst også.