Hvordan lagre kunstrammer

 

Beskyttelseslagring

1.

Dekker alle hjørner av rammen med beskyttende endestykker, som trekantede lommer.

2.

Stå rammene vertikalt i en boks eller på lukkede hyller med spalter for å hindre at de faller over eller presser mot hverandre. Fordelene kan bygges inn i esken som ligner på gammeldags postspor, eller store stykker papp kan plasseres mellom hver ramme. Papiret må være stort nok, så ingen ramme berører dem på hver side av den.

3.

Krymp wrap individuelle rammer for ekstra beskyttelse, spesielt de med skjøre overflater, og lagre dem vertikalt i boksen.

Lagre to rammer i et stort spor ved å sette dem tilbake til baksiden.

Trykte lagringsområder

h4>

1.

Lag kunstrammer der det ikke er for mye fuktighet. Områder som ikke anbefales, inkluderer kjelleren, badet, loftet, lukkede verandaen og andre områder som har en tendens til å være fuktig og muggen. Fuktighet kan føre til at rammene forvrenger, roter, lukter muggen eller løsner hjørner, og trebeskadigende insekter kan begynne å mate på treet. Bruk en avfukter hvis du må lagre dem på noen av disse områdene.

2.

Hold rammer i områder der det ikke er for høy varme eller kulde, for eksempel temperaturstyrte områder av huset, ikke loftet. Tre har en tendens til å utvides og kontrakt, og med drastiske endringer i temperaturen kan rammene knekke og hjørnene kan komme til å bli forkastet.

3. Legg rammene der de ikke blir utsatt for direkte sollys. Ujevn fading av treet kan resultere, noe som gjør det nødvendig å refinansere veden før rammen brukes.

4.

Beskytt rammene fra å bli sparket eller slått over ved å lagre dem i lavt -traffic områder. Skader på mållinjen eller rammepausen er ikke noe du vil skje.

Å ha riktig plass til å lagre kunstrammer, vil gjøre forskjellen mellom å ha rammer som er perfekte for bildene dine eller de som du kanskje like godt kaste bort fordi de ikke lenger er brukbare.



Rammer er utsatt for riper, vridning, rotting, fading, svekkelse i hjørnene og andre skadelige effekter. Det er viktig å lagre dem riktig slik at de er klare til å bruke når du er. Med en forståelse av hvordan du kan unngå disse problemene, kan du lagre rammer så lenge du trenger uten å skade dem.