Metallgraveringer til Letterpress

  Letterpress utskrift fra hevet metalltype var det primære middel til massekommunikasjon i over 500 år. Gravering, som resulterer i en hevet endelige effekt eller preging, noe som resulterer i en innrykket effekt, er svært gamle prosesser for å legge til type eller bildeeffekter på papir ved å bruke metallgraveringer på en brevpressmaskin. Du kan også skrive ut type på brevpressmaskinen, selv om du for det meste er begrenset til en farge og en skrifttype.

Blokkene

Metallblokkene som brukes i trykkpress, er blokker av tre med en metallplate limt på dem. Metallet er gravert av maskin eller for hånd for å spegle brevet eller effekten som til slutt kreves på papir eller kort.

Pressen

Når blokkene er ferdig, sorteres de og festes til brevpressmaskinen for utskrift eller preging . Dørkledde blokker legges også til brevpressmaskinen for å kutte former og effekter på papiret eller et kort.

Utskriftshastighet

En brevpressmaskin kan produsere opptil 100 visninger per minutt. Når alle de nødvendige arkene er trykt, preget eller kuttet, blir de fjernet fra pressen. Avhengig av type prosjekt, blir de deretter guillotin kuttet (om nødvendig) eller pakket og sendt til kunden.