Metropolitan Museum of Art FAQ

 

Timer u0026 amp; Opptak

Den foreslåtte opptaksprisen for opptak er $20 for voksne, $15 for eldre. Barn, studenter og museumsmedlemmer er innlagt gratis. Museet er stengt på mandager. Tirsdag til torsdag er klokka 9:30 til 5:30. Samme tid gjelder søndager. Fredag ​​og lørdag er museet åpent fra 9:30 til 9:00 Disse tider kan endres på helligdager.

Overnatting

Museet har et parkeringshus, en klesbekreftelse (se detaljer på nettstedet nedenfor). Et bredt utvalg av spisemuligheter er tilgjengelig. En live guidet tur er tilgjengelig på flere språk, samt en lydtur.

Medlemskap

Medlemskapsavgifter / donasjoner varierer fra $50, noe som gjør deg til en 'Associate' til $20.000 som kjøper et medlemskap i 'The Presidentens sirkel. 'De forskjellige titlene kommer med forskjellige privilegier, for eksempel tilgang til spesielle hendelser.

Historie

Meten ble først etablert i 1870. Samlingen begynte med en rekke viktige verker av nederlandsk og flamsk kunstnere. Maleriets samling vokste jevnt i løpet av årene. I 1910 ble museet den første av slike institusjoner for å holde arbeid av Henri Matisse.

Mest populære samlinger

Museet har en omfattende samling kunst fra nesten alle Verden er mest kjent for sin utstilling på egyptisk kunst, betraktet som den mest omfattende utenfor Egypt selv. Den inneholder også mange store impressionistiske og postimpresjonistiske malerier, blant annet verk av Renoir, Courbet , Degas, ma et og Cezanne. Metropolitan Museum of Art i New York City har en av de mest omfattende kunstsamlingene i verden. Besøkende vil glede seg over utstillinger av antikke greske og romerske stykker, helt gjennom de mest utbredte delene av samtidskunst. The Met Library og The Cloisters er fascinerende tillegg.