Hvordan tegne Super Saiyan

 

1.

Tegn en avrundet, oppadrettet trekant for hodet.

2.

Lag en større opp-ned-trekant for torso.

3.

Tegn to rektangler for å få den harde posisjonen og plasseringen av beina.

4.

Lag armene med ovaler og sirkler for hendene.

5.

Skiss en flat tårneform for håret.

6.

Tegn en avrundet rektangel og en trekant for føttene.

7.

Begynn å tegne klærne i klærne. Studer bilder for å se hvor brettene ville ligge naturlig. Utsikten av klærne er bare skarpe linjer som tyder på at et plagg er der. Lag klærens disposisjon litt utenfor kroppsformen slik at klærne ser ut til å omslutte kroppen.

8.

Tegn armene og hendene på tegnet. Armene er laget av avrundede trekanter og ovaler for å betegne musklene. Hendene er laget av en oval-lignende eller trekant form delt med små linjer for å danne fingrene. Tegn musklene på brystet, som bare er ovaler som kommer ut av toppen av skjorten.

9.

Berør ansiktet ved å definere haken og gjøre kinnbenene mer vinkelrette og spisse. Tegn håret, som er laget av overlappende teardrop og trekant former. Det bør se pustet ut og ha store, klumpete pigger når du er ferdig. Legg ørene på sidene av ansiktet rett under håret.

10.

Tegn en buet hovedform 'L' form som blir nesen. Munnen er bare en buet, eller en rynkeform. Legg øynene i resten av plassen (bare en grunnleggende øyeform), og trekk to buede linjer på pannen for sin pynte panne.

11.

Lag en stripe som går ned hele skoen. Koble trekantdelen til toppen med to buede linjer.

12.

Fullfør ved å tegne rynker i klærne.

13.

< p> Spor hele tegningen med en penn. Slett blyantlinjene når blekket er tørt og legg til farge hvis ønskelig.

Tips og advarsler

  • Øv tegn på rynker på klær før du tegner figuren se ressurser).
  • Dragon Ball Z anime stammer fra Japan i midten av 1980-tallet. Franchisen har tre avdrag: Dragon Ball, Dragon Ball Z og Dragon Ball GT. Franchisen har skapt hundrevis av TV-episoder og mange filmer, og dens popularitet spenner over hele verden. Serien lærer det grunnleggende begrepet godt mot ondskap, lojalitet og samarbeid. Følg disse tipsene for å lære å tegne en av tegnene i serien, Super Saiyan.