Hvorfor er den nye malingen på utsiden av huset mitt støping?

 

Forurenset maling

Bruk aldri gammel maling på utsiden av ditt hjem, med mindre du er sikker på at den er lagret riktig. Hvis malingen inneholder muggsporer, setter du deg opp for et utbrudd av mugg. Din beste innsats er å kjøpe helt ny akryl latexmaling på utsiden av ditt hjem.

Eksisterende mugg

Hvis den gamle maling i hjemmet ditt er skadet med mugg, kan du ikke male over det uten å behandle det, eller du vil se en gjentagelse. Selv et grunnlag av primer vil ikke forsegle støpeformen permanent. Den eneste måten å hindre gjentakelse på, er å drepe støpeformen før du påfører ny maling.

Eliminering

Drep eksisterende mugg ved å mette utsiden av hjemmet ditt med fortynnet blekemiddel. Legg til 1 ts. av blekemiddel til en gallon vann. Du kan enten suge overflaten med en sprøyte eller bruke løsningen med en svamp. Bruk gummihansker og skyll overflaten med en trykkvaskemaskin før priming eller maling. Det er bare et par grunner til at ny maling på utsiden av et hus ville vise mugg. Hvis du brukte gammel maling som inneholdt muggsporer, ville molden blomstre når den ble utsatt for fuktighet og luft. Feil overflatebehandling kan også gi ny maling utsatt for muggvekst.