Ulike teknikker for å male Trim rundt dører

 

Taping og maling

Den vanligste metoden for å male trimme rundt dørene er å tape av veggen før du maler. Dette kan være tidkrevende, men det sikrer at du ikke vil glide og male veggen med trimfarge. For å gjøre dette, legg bare kanten av malerenes tape langs siden av trimmen og hold den med en finger. Trekk deretter båndrullen og forsiktig ta opp båndet med kanten av trimmen mens du holder den på plass. Gjør dette til hele dørbekledningstykket. Bruk 1-tommers bred, tynn tape-malingstape for mer beskyttelse.

Fjerne døren

Den andre strategien er å fjerne døren og tape kantene rundt veggen som beskrevet ovenfor. Dette forhindrer trimemaling fra å dryppe på døren, og det anbefales på det sterkeste. Du kan fjerne en dør ved å åpne den opp delvis, og deretter tappe ut hengselbolten med en neglestans. Fjern alle tre hengselboltene og sett døren til side. Dette gir deg også tilgang til den indre delen av trimmen. Hvis dette også skal males, er denne metoden den beste måten å gå.

Kant

Profesjonelle malere bruker ikke alltid tape for å blokkere deler av veggen når de maler trim. De har nok kontroll over børsten for å male et trimbord uten å få en dråpe på veggen. For å bruke denne metoden, få malingspenselen godt og dekket med maling, ikke tørk av for mye maling. Bare legg spissen av børstene på kanten av trimmen, og trekk forsiktig børsten nedover. Ikke prøv å male for langt, da det er her du mest sannsynlig vil glide. Når du går tom for maling, må du bare sette børsten tilbake i boksen for mer. Bruk en kontinuerlig bevegelse, og det er lettere å følge den rette linjen. Det er mange teknikker for å male trimme rundt dørene. Noen vil fungere bedre for deg fordi de passer til typen prosjekt du tar på. Maling trim presenterer et problem fordi det er et lite stykke tre, og ofte er en annen farge enn veggen. Det viktigste er å bare få maling på dørbekken, og ikke veggen rundt den.