Den beste måten å forandre Tongue Rings

 

Materialer

Mens materialene som brukes i noen kroppspiercing er viktige og bidrar til brukerens helse og komfort, er dette spesielt viktig i tunge piercinger på grunn av deres plassering og eksponering for bakterier fra mat og andre kilder . Materialer som er porøse, for eksempel akryl og plast, kan enkelt bære havbakterier. Sammensatt av det varme, fuktige og mørke miljøet som gis av munnen, kan dette lett føre til infeksjon. Andre materialer kan forårsake irritasjon på grunn av nikkelinnhold, for eksempel 14 karat gull. Det er viktig at disse materialene unngås når du velger nye smykker til tungen piercing.

Egnede materialer er ikke-porøse metaller med lavt eller ikke noe nikkelinnhold. Rustfritt stål på 316 eller høyere er et populært og rimelig valg. Titan og niob er også populære metallvalg som ikke har noe nikkelinnhold, noe som reduserer risikoen for irritasjon. Men metalliske valg for smykker kan forårsake tannskader som emalje erosjon, slik at brukeren må være oppmerksom på denne risikoen. Endelig finnes det ikke-porøse materialer som polytetrafluoretylen (PTFE) som gjør ideelle smykker valg . PTFE er også kjent som Teflon, slik at det ikke vil skade tenner og tannkjøtt. Det vil ikke bære bakterier og kan steriliseres i en autoklav sterilisator. Et annet ikke-metallisk smykker valg er Pyrex eller glass, som ofte brukes av de som ønsker å nedbryte utseendet på deres piercing.

Rengjøring u0026 amp; Sterilisering

Etter at et smykke er valgt, er det viktig å rengjøre smykker før bruk, spesielt når det gjelder nye piercinger.

For etablerte piercing i helbredet, vil enkel rengjøring gjøre. Bruk en vanlig antibakteriell såpe og vann, vask smykker godt i 30 sekunder eller mer og tørk med en ren, engangspapirhåndkle. Dette vil fjerne eventuelt fremmedlegemer, rengjøringsmidler eller rester fra produksjonen.

Ved tidlig smykkerendringer er sterilisering nødvendig ved hjelp av en autoklav sterilisator. Dette kan gjøres av en piercer eller lege med tilgang til en autoklav, eller ved å kjøpe smykker som allerede er autoklav-sterilisert fra en anerkjent piercingleverandør. En ny piercing er et åpent sår, så det må fortsatt observeres riktig sårpleie teknikker.

Prosedyre

Bytting av tungen piercing kan være vanskelig fordi smykkene ofte er gjenget veldig tett og vanligvis vanskelig å gripe. Forbered de nye smykker ved å sørge for at den er tilgjengelig og klar til å bli satt inn. Tungen kan tørkes med en engangspapirhåndkle. Ved å bruke et par gummihansker, vil det øke grepet på smykkene, som deretter løsnes, glir ut og de nye smykkene settes inn. De nye smykkene må da strammes ved å plassere ballen på enden og vri til de er ordentlige. Kroppspiercing er en punktering i kroppen ved en nål som deretter har smykker satt inn i den til dekorative formål. I økende grad som mote tilbehør kommer kropps smykker i all slags materialer, former og størrelser. Som med noen piercing, har piercing i ørene visse krav til smykkens form, lengde og materiale for å opprettholde en trygg og sunn piercing. Bytte en tunge stud krever litt planlegging, forethought og forskning.