Vanlige husholdnings edderkopper i New Jersey

  Begrepet 'spindel' gjelder flere arter som ofte finnes i boliger. Disse insekter er ikke-dødelige for mennesker, og kan faktisk være nyttige fordi de bruker andre uønskede husdyr skadedyr. Nettene til et hus spindelbaner er typisk traktformede og finnes i vinduer, skap, takhøyder og under eller over inventar. Det er noen forskjellige arter av edderkopper som tar seg opp i hus i New Jersey.

Hjemmekino edderkopper

Hus edderkopper klassifisert som 'hjemlige' som ofte finnes i New Jersey, inkluderer traktvever, dreneringspinne og det mindre huset edderkoppen. Disse hårete brune edderkoppene lever i den smale enden av deres traktformede tunneler. Hanner og kvinner kan forbli sammen i flere uker, i løpet av hvilken tid de mates gjentatte ganger. Hanen dør etter parring og blir konsumert av den større kvinnen.

American House Spiders

Den arachnid kjent som den amerikanske eller felleshuset edderkoppen er vanligvis brun eller grå i fargen. Det vil spinne forskjellige webs i hele hjemmet, og forlate de som ikke får nok byttedyr. Eldre amerikanske hus edderkopper lever i omtrent ett år, i løpet av hvilken tid kvinnen kan legge opp til 3000 egg. Mannlige og kvinnelige vanlige edderkopper kan Pappa lange benpinne Pappa lange benspindel skal ikke forveksles med en ekte pappa lange ben, som er et hageinsekret. Pappa lange benspindlere er i arachnid-familien Pholcidae. er også kalt granddaddy longlegs, kjeller edderkopper eller vibrerende edderkopper, og er ofte funnet i hjem i hele USA.

Venomous Spider

New Jersey har noen giftige arter av edderkopper. Selv om de foretrekker å leve utendørs, de Noen ganger finner de seg inn i hus, låger og garasjer, spesielt når temperaturen utenfor faller høsten. Den nordlige svarte enken er en slik art, men bare kvinnens bite er farlig for mennesker. Den gule sekspindelen, oppkalt fordi den bygger en sac heller enn en nett for å få byttedyr, gir en bit som gjør vondt, men er ikke dødelig. Den brune sønnen har blitt funnet i New Jersey. Bitt fra denne edderkoppen kan forårsake alt fra mild hudirritasjon til et åpent, nekrotisk sår.