Slik tar du malingen av bokser

 

1.

Legg en god mengde gamle aviser eller en dråpeklut hvor du har tenkt å jobbe. Forbered arbeidsplassen utendørs eller i en garasje med garasjeporten åpen for riktig ventilasjon.

2.

Sett blikkene som må strippes på avisene eller slippe klut.

3.

Sett på hanskene og bruk beskyttelsesbriller. Bruk klær du ikke bryr deg om, maling stripper er ekkel ting.

4.

Påfør malingsstrimleren med en pensel på boksen.

5. Vent minst fem til 10 minutter (eller hva det står på dine paint stripper-instruksjoner). Når malingen begynner å løfte og boble, bruk putty kniven til å skrape den gamle malingen fra boksen. Bruk kolli, papirhåndklær eller flere aviser for å tørke kittkniven av mellom skrapslag. Legg kolli eller papirhåndklær på din beskyttende arbeidsflate eller kaster dem direkte inn i en plastpose-pose.

Fortsett å skrape og ta på igjen malingstrimler til du kan vaske ren. Bruk en fille for å fjerne biter av malingrester når størstedelen av maling har blitt skrapt av.

Uansett hvilken type maling eller type kan, har malingsfjerning blitt lett med den vanlige tilgjengeligheten av kjemiske malingstripere. Bruk en stripper fra din lokale oppussingsbutikk, eller for tøffere jobber, finn paint strippers på bilbutikker. Det er også mulig å bruke sandpapir eller sandblåsing for å fjerne maling fra bokser, men disse teknikkene har en tendens til å være mer arbeidsintensiv, og en sandblaster er dyr.