Hvordan fange en hummer mens snorkling

 

1. Finn et område på vannet som ikke er mer enn seks meter dypt, og det har mange steder (som bergarter) for hummer å gjemme seg i (de liker å gjemme seg under dag). Du har sannsynligvis ikke sett noen hummer som går rundt, men du kan se noen av deres følere stikke ut fra under klippene eller hva annet de kan gjemme seg under.

2.

Gå i vannet med alle dine snorkelutstyr og lobstering-verktøy. Hvis du har mer enn én person, er det nyttig å fange hummer. Bruk kilehalsen til å stikke rundt under der du tror at hummerene kan gjemme seg for å prøve å få dem til å komme ut derfra og inn i det åpne vannet.

Hvis en hummer kommer ut (det er her den andre personen blir til hjelp), bruk kilepinnen til å stære den i nærheten av nettet og så snart som mulig, ta det i nettet.

4. På grunn av fiskelover må hummer måles mens du er i vannet. Bruk måleenheten for å finne ut om hummeren er lovlig før du tar den ut av vannet. Du må bare måle haleområdet, hodet er ikke inkludert i å bestemme lovlig størrelse.

Tips og advarsler

  • Gjør su vær så snill å vær så snill å svømme eller gå på båt alene!
  • Don er ikke et beskyttet område (en hummer sesong informasjonspakke forteller deg hvilke områder som er beskyttet).
  • Don Ikke glem å sette dykkflagget ditt når noen er i vannet.
  • Ikke tøm halerne av hummer mens de fortsatt er på vannet. Hvis du blir trukket av fisk og dyreliv, vil de anta at hummerene var ulovlige, og det var derfor du ikke ventet å drepe dem til du nådde kaien.
  • Hvordan finne og fange en Florida Hummer under Hummer sesongen mens snorkling.