Grunnleggende om blyantskisse

 

Utstyr

En alvorlig nybegynner vil ha noen forskjellige blyanter. Dette ville være en H-blyant med middels hard bly, en HB-blyant med middels bløt bly og en 2B-blyant med veldig myk ledning. Ledningshardheten er viktig fordi den bestemmer mengden bly som legges på papiret. En mykere bly gir en mørkere linje med litt press. En viskelær er et must for enhver blyantartist. Den beste viskelæreren er en kneet gummi viskelær. Denne viskelær føles som dumme kitt. Det kan trekkes fra hverandre og klemmes sammen igjen. Bare å tappe det mot et stykke papir kan lett rydde blyanter. Et annet must er papir. Nesten noe papir vil fungere, men det er best å kjøpe et skuddpute. Dette er et notisblokk av bundet papir som har en liten tekstur. Tekstur gjør det mulig å holde seg fast i papiret for en bedre tegningsoverflate. Et skissepapir er et godt verktøy fordi det holder alle skissene dine sammen, og du vil kunne se tilbake på de første skissene for å se hvor mye du har forbedret.

Komme i gang

Forvent ikke å sitte ned og skape et fantastisk stykke museumskunst. Kvalitet pennekunst tar øvelse å oppnå. Det første trinnet er å bli kjent med utstyret. Ta hver penn og ta en verdi skala med dem. En verdi skala er vanligvis et langt rektangel som er skygget fra nesten hvitt til nesten svart. Gjør en av disse skalaene for hver blyhardhet. Dette vil gi deg en god ide om grensene og evnene til hver blyant. Merk hver verdi skala med den benyttede blyant.

Oppvarming

Figurer er grunnlaget for tegning. Alt kan brytes ned i former. Det kan virke enkelt, men det er viktig å mestre konstruksjonen av figurer. En god skisseartist gjør om hvordan de ser objektene rundt dem. For eksempel ser en skisseartner en katt som en serie av ovaler og trekanter. Tegn enkle firkanter, trekanter, rektangler og ovaler. Nå ta hver av figurene og forestille hvor lyskilden kommer fra. Det punktet blir hvitt, men motsatt side vil bli veldig mørkt. Skygge figurene dine fra lyskilden til mørket. Skygge er viktig siden det kan gjøre noen blyantskisse ser imponerende ut. Det gir også en illusjon av dybde til skissene dine. Noen av de mest kreative frihetene kan bli hatt gjennom tegning. Alle skolealder barn innser dette og skisser på hver overflate som er tilgjengelig. Lære å skisse kan være skremmende for nybegynnere. Det er en ferdighet der praksis gir bedre bilder og teknikker. Krever bare noen få blyanter, en viskelær og litt papir, er skisse en av de mest bærbare kunstformene.