Hvordan lage anime hudfarger

 

1. Bruk en blyant, tegne eller spore anime-tegneserien du vil male på et ferdig lerret- eller lerretskort.

p> Sprøyt ut en liten mengde gul okker, titanhvit, brent umber, venetianrødt, ultramarineblått og permanentgult på kanten av paletten. Bruk omtrent samme mengde hver farge som du vil bruke for å legge en tannbørste med tannkrem.

3.

Flytt den gule okkeren til palettens midt med en palettkniv. Legg litt titanhvit og bland godt.

4. Legg til en liten mengde ultramarineblå og venetiansk rød og bland godt. Dette vil skape en god base skintone.

5.

Endre basen skintone for å lage forskjellige hudtoner du trenger. For lettere hudtoner, legg til mer hvitt og venetiansk rødt. Hvis fargen blir for rød, legg til litt gul og blå for å balansere ut det røde.

6 .

Lag mørkere skinntoner ved å legge til brent umber og ekstra venetiansk rødt til din base skintone. Lag flere diffe Lei nyanser av denne hudtone ved å legge til varierende mengder gul, hvit og blå. Husk å legge til en veldig liten mengde maling når du blander farger - bruk bare nok maling til å dekke spissen av palettkniven.

7. Tynn dine blandede farger med vann og Bruk dem til din anime tegning med artistens pensel.

Å lage anime skincolors er en fin måte å bli introdusert til egenskapene til kunstnerens maling. Hvis du med hell kan blande anime skincolors, kan du bruke fargerike ferdigheter til et hvilket som helst antall kunst og illustrasjonsprosjekter, fra portrett til landskap til abstrakt maleri. Heldigvis kan du begynne å lage anime skincolors selv om du ikke har noen tidligere erfaring med kunst eller maleri. Med riktig forberedelse kan du lage anime skincolors på en ettermiddag.