Slik bruker du en rapdriver

 

1.

Fyll hurtigboksen med blekk laget spesielt for bruk med hurtigrapporter (andre blekk blir problematisk). Vri fra hverandre de forskjellige stykkene av hurtigraden til du kommer til en gjennomsiktig plastikkkopp. Dette er flasken du fyller med blekk. Deretter går du tilbake til trinnene dine og legger hurtigrampen sammen igjen.

2.

Hold hurtigboksen opp med punktet slutt ned i et minutt eller så for å la blekket strømme inn i Tips på verktøyet før du lager en linje. Når blekk begynner å strømme, bruk den som enhver annen penn. Ikke trykk for hardt på papiret, da dette kan føre til at hurtigartografen er veldig delikat tips for å bøye.

3.

For å få de sprøeste, mest presise linjene, bruk en linjal, fransk kurve eller annet utkastverktøy. Pass på at utkastverktøyet har en liten leppe som stikker ut og heves litt fra papiret. Dette forhindrer at blekk fra hurtigraden glir under linjalen og forårsaker uønskede bløderlinjer.

4.

For å lagre hurtigboksen når du ikke bruker den, skift dekselet og Stå den nålen oppe i en kopp eller pennholder. Ikke hvil den på siden, da dette vil føre til at blekket strømmer ujevnt, eller tippes nedover, da dette vil føre til at blekk fortsetter å spyle seg til slutt.

5. Rengjør hurtigboksen din når du er ferdig med å bruke den. Hvis du bruker den på daglig basis, behøver du ikke rense den mer enn en gang i måneden eller så. Hvis du bruker det sjeldnere, må du rengjøre det mellom bruksområder for å hindre at blekk fortsatt er i tuppet fra å tørke. Ta alle bitene fra hverandre, kast overflødig blekk og suge de enkelte stykkene i hurtigrørets rengjøringsløsning. < / p>

Tips og advarsler

  • Ikke bli frustrert. Rapidographs er svært sensitive og veldig lett å skade. Ta deg tid og krefter for å ta vare på dem, og de vil betale utbytte eller lenge.
  • Rengjøring av dem er ikke et alternativ, det er en nødvendighet.
  • Rapidografen er et verktøy for å lage presise linjer i reproducerbar blekk. Med den kan du skape konsistente, jevnt vektede linjer som ser skarpe og profesjonelle ut. De er imidlertid skremmende dyrt og deres mangfold av bevegelige og flyttbare deler gjør dem utfordrende å bruke, men når du ser resultatene deres, ser du kostnadene og innsatsen er vel verdt det.