Slik festes en plakat til lerret

 

1.

Legg plakaten over lerretet. Hvis plakaten din er større eller mindre enn lerretet ditt, må du bestemme hvordan det skal senteres før du fortsetter. Selv med tilsvarende størrelser kan plakaten trenge små trimmer for å passe på lerretet.

2.

Pensel et tynt lag av akrylgelmedium på baksiden av plakaten. Akrylgelmedium er en klar gel brukt av kunstnere for å forlenge akrylmaling, oppnå bildeoverføringer og lage collager. Det er trygt å bruke innendørs. Bruk i så fall det som en decoupage lim.

3.

Pensel et lag med gelmedium på lerretet ditt. Når du pusser, overlapper kantene på lerretet for å sikre at plakatkanterne blir limt sikkert.

4.

Legg på plakatets øverste kant langs toppkanten av Du kan trykke på forsiktig. Fortsett å bruke trykk mellom plakat og lerret, og arbeid deg fra topp til bunn.

5. Bruk en rullepinne til å trykke ut eventuelle rynker eller luft

La plakaten tørke helt før du trimmer alt overflødig papir med en håndflate.

h4> Tips og advarsler

  • Bruk akryl spray lakk på forsiden og baksiden av plakaten før du bruker gelmediet hvis du tror at blekket kan bløde gjennom.
  • Don Ikke bruk for mye av mediet ditt, eller plakaten din vil bli mettet og kan rive.
  • På grunn av at de er masseproduserte, har plakater tendens til å være skjøre og lett revet. Noen plakater er sanne kunstverk og fortjener å bli vist som sådan. En monteringsmetode som fester en plakat på lerret, vil vise plakaten på en estetisk måte og bevar det i mange år. Du vil også ende opp med et dyrt kunstverk for en brøkdel av kostnaden. Alt du trenger er den riktige størrelsen på lerretet til plakaten og noen få rekvisita tilgjengelig på de fleste håndverksbutikker.