Hva er noen uvanlige måter som søppel blir resirkulert?

  Sortering av søppel i resirkulerbare og ikke-resirkulerbare stoffer kan virke som drudgery, men det er en rolle som blir belønnet godt når søppelet resirkuleres på nyttige måter. Miljøbevisste mennesker tenker opp innovative og uvanlige resirkuleringsideer hver dag. Noen resirkulering er gjort av avfallshåndteringsorganisasjoner, noen av institusjoner og noen du kan gjøre hjemme.

Transport

Liquified Natural Gas (LNG) kan produseres fra det nedbrytende søppelet i deponi, sier Ecogeek. Øvelsen med å fange LNG fra denne kilden gjør det mulig å kjøre søppelinnsamlingslastene med et biprodukt av søppelet selv.

Oppvarming

Universitetsområdet i Nordvest Missouri State University bruker resirkulerte produkter til å varme opp klasserommene og administrasjonsbygningene . Først ble gammelt treskrap brukt, men senere ble overflaten av skrap og brukt papir anerkjent som en ressurs. Nå blir papir laget i drivstoffpellets for å brenne for varme.

Holdere

Resirkuleringsrevolusjon beskriver flere måter å gjenbruke husholdningsmaterialer på. Den ene skjærer en firkantet lav på siden av en frokostblandingsboks for å bruke som en dispenser for brukte dagligvareposer. Et annet er å bruke en eggekartong som en golfballholder. Et annet valg er å bruke en gammel, lekkende hageslange for å pute grepet på en metallbøtte. Bare kutt slangen på håndtakets lengde og slipp den på.

Dekorasjoner

Ideer for gjenvinning av søppel i dekorasjoner gis også ved Recycling Revolution. Noen av ideene bruker gamle CDer til juletreformeringer og bruker vinflasker til lysestaker. Du kan til og med kutte gamle museklokker inn i barnevennlige former, dyppe dem i maling og henge dem på veggen til et barns rom- eller barnehagemur.

Organisasjon

Papirkurven blir resirkulert til bruk for organisering Oppbevaringsboksene kan brukes til å lagre kontorrekvisita som papirclips eller gummibånd, mens gamle bindemidler kan brukes til å organisere kontoutskrifter, oppskrifter eller gjort i en utklippsbok.