Hvordan Dateres Currier u0026 Ives utskrifter

 

1.

Ta en titt på Currier og Ives-utskriften, spesielt tittelen og utgiverens adresse. Skriv om nødvendig ned det slik at du kan bruke det som referanse.

2. Bruk en referanse bok på Currier og Ives utskrifter, som for eksempel Frederic Connighams 'Currier and Ives Prints', for å bestemme hvilken dato bildet ble publisert.

3.

Søk på nettet etter Currier og Ives publiseringsdatoer. Selskapet produserte utskrifter mellom 1834 og 1907 i New York City. Å kjenne utgiverens adresse kan hjelpe deg med å kutte ned den eksakte datoen.

4.

Sammenlign utgiverens adresse på utskriften til de kjente adressene til Currier og Ives ' for selskapet. For det første året av selskapets eksistens var det på Broadway. Mellom 1852 og 1877 flyttet det mellom ulike adresser på Nassau Street. Selskapets siste kjente adresse var på Spruce Street, mellom årene 1896 og 1907.

Nathaniel Currier, en artist fra Boston, og James Ives, en innfødt New York-maler og bokholder, kom sammen for å danne et selskap som produserte trykk på kunstverk i 1800-tallet. Deres vakre arbeider er nå svært samleobjekter. Å finne ut når Currier og Ives utskrift ble produsert, er en ganske enkel og rask oppgave. Du trenger bare en referanse bok eller en datamaskin og et forstørrelsesglass.