Introduksjon til Art

 

Historie

Kunsthistorie lærebøker begynner studiet av kunst med diskusjoner om grotte malerier som går tilbake til den paleolithiske æra i Lascaux, Frankrike. Andre historiske steder som anses som avgjørende for studiet av kunst, er ruiner i det gamle Egypt, Hellas og Italia. I dag fokuserer studiet av kunst og kunstnere på todimensjonale arbeider som malerier, tegninger, etsninger og fotografering, og på tredimensjonale verk som skulptur, tekstil kunst og arkitektur.

Søknad

Studien av kunst inkluderer også praktiske praktiske erfaringer i klasserom og studioer. Kunststuderende utvikler sine håndverk ved å lære å mestre teknikker til flotte kunstnere som kom foran dem. Kunststuderende presenterer sitt arbeid for klassekamerater og professorer og deltar i kritikk, en viktig del av kunstopplæringsopplevelsen.

Betydning

Noen mener at måling av et samfunn er i kunstnerens kvalitet og kunsten produserer. Til dette formål øker føderale, statslige og lokale myndigheter midler til kunstnere til å skape skulpturer og veggmalerier, kjent som offentlige kunstverk, for visning i storbyer og småbyer over hele Amerika. National Gallery i Washington, D.C., finansiert av den føderale regjeringen, viser kunstverk av berømte amerikanske artister og er åpen for publikum syv dager i uken. Kunst er studiet av kreative gjenstander som maleri, tegning, fotografi, skulptur, tekstil kunst og arkitektur. Studentene lærer om kunst ved å bruke sin kreativitet til å produsere objekter i studioer, og ved å lære kunsthistorie i klasserom, museer og på historiske steder rundt om i verden.