Hvordan å beregne fotpund av energi

 

1.

Identifiser objektet som analyseres. Et system kan ha flere bevegelige deler, alle med unike energi-, kraft- og bevegelsesegenskaper. Du vil isolere en del med en skjematisk grense for å skille objektet fra kreftene som virker på objektet.

2.

Mål den lineære avstanden som objektet beveger seg. Dette bør være ganske grei for de fleste systemer. For eksempel, hvis systemet innebærer en maskin som skyver en boks over et gulv, er den lineære avstanden bare den endelige avstanden fra noe referansepunkt minus den opprinnelige avstanden fra det referansepunktet.

3.

Multipliser mobiliseringsstyrken med avstanden flyttet, hvor kraft er i pund og avstanden er i føttene. Hvis beregningene ikke finnes i disse enhetene, bruk dimensjonsanalyse for å konvertere dem til pund og føtter. Det resulterende svaret er mengden fotpund som brukes.

Tips og advarsler

  • Denne prosessen beskriver mest direkte arbeidet som er involvert i lineær, translasjonsbevegelse , men det kan også brukes til rotasjonsbevegelse på grunn av dreiemoment. Hvis du analyserer et rotasjonssystem, konvertere objektets rotasjonsgrad til en lineær avstand ved hjelp av geometriske beregninger. Beregn mengden kraft som kreves for å bevege objektet når som helst hvis det ble påført hodet på, i linje med sin translasjonsbevegelse. Multiplikasjon av det paret av kraft og avstand vil gi den mengden arbeid som absorberes av objektet.
  • Denne prosessen gjelder generelt for et stabilt system. Dette betyr at når en person eller maskin beveger seg En gjenstand fra punkt A til punkt B, den påførte kraften er konstant. For å analysere arbeid gjort i et dynamisk system må du dele prosessen i svært små fotpundintervaller og deretter oppsummere dem, noe som sannsynligvis gir seg til integral kalkulator .
  • Et pund i det engelske enhedssystemet er egentlig ikke en masse av masse, men av kraft; det er den nedadgående kraften som utøves av en 'pund-masse' når den er på jordens overflate. Foot-pounds, da er mengden arbeid som gjøres når en viss styrke flytter et objekt til en viss mengde føtter. Derfor er et fotpund ikke en energienhet i seg selv, men en enhet av 'arbeid', som er lik energi per tidsenhet multiplisert med avstand. Du kan beregne mengden arbeid på et objekt i noen få enkle trinn.