Slik får du flotte bilder fra fotoopptaket ditt

 

1.

Sørg for at du har hår og sminke profesjonelt gjort. Ingenting kan gjøre eller ødelegge bildet ditt som en dårlig sminke jobb. Hvis du bruker penger på en profesjonell fotograf, gå ekstra mile for god sminke og hår. Uansett hvor du bor, er det noen som er dyktige på å gjøre sminke for trykte annonser, blader osv. Gå online eller spør fotografen deres som de anbefaler.

2.

Klær: det er vanskelig å velge et antrekk bare for å gå til butikken, ikke sant? Ikke tortur deg selv å finne den rette utsikten til deg selv og alle i familien din. Gå videre og ta med noen forskjellige valg og la fotografen bestemme deg. De vet hvilke farger og former som ser best ut på kameraet og å ha den innspillingen får deg til å føle deg rolig med ditt endelige valg.

3.

Få en ide om hva du liker stilistisk. En måte å gjøre det på er å gå til fotografens nettsted og finne bilder du virkelig liker. Hvis fotografen ikke har et nettsted, er det greit å gå til et annet nettsted og skrive ut noen for å gi din person en ide om hva du leter etter.

Tips og advarsler

  • Plassering, beliggenhet, sted! Dette er en viktig del av fotograferingsopplevelsen din. Du vil ønske deg å vite hvilken type bakgrunn du må velge mellom. Vil du ha bilder utenfra og naturlig eller med en vanlig bakgrunn? De fleste fotografer vil gjerne tilby forslag, men hvis du har en preferanse (sier du ikke ' t liker å bli skutt mot en svart bakgrunn), sørg for at du 'tømmer på dette på forhånd.
  • Få mest mulig ut av et fotografering .... og hvordan du kommer unna de beste bildene som er tenkelige ....