Slik legger du til effekter på bilder

 

Bruke filtereffekter

1.

Last ned virtualPhotographer fra OptikVerve Labs (se linken under). Dette er en gratis plug-in for Photoshop Elements som gir deg en rekke filtre for å endre utseendet på dine digitale bilder. Installasjonsinstruksjonene for virtualPhotographer er tilgjengelige via lenken som følger med.

2.

Installer virtualPhotographer etter instruksjonene som er gitt. Åpne bildefilen du vil redigere i din versjon av Elements. Velg 'Filter' -fanen i oppgavelinjen, og velg deretter OptikVerve Labs, etterfulgt av virtualPhotographer. Disse handlingene åpner vinduet VirtualPhotographer.

3.

Les de forskjellige filtrene som er tilgjengelige under fanen 'Main' i VirtualPhotographer, både i farge og svart og hvitt (for eksempel atmosfære, drøm eller glamour) for å se hvilken effekt hver har på bildet ditt i forhåndsvisningsboksen.

4.

Juster intensiteten til hvert filter under kategorien 'Stil'. For en mindre hard effekt, bruk rullegardinmenyen for å endre filteret fra 'mykt' til 'mykere' eller 'mykeste'. Hvert nivå gir en mer subtil effekt på det opprinnelige bildet. Du kan også bruke rullefeltet til å tilpasse effekten til din smak.

5.

Når du er ferdig med å gjøre de ønskede endringene i bildet, velg 'prosess' nederst til høyre hjørne av virtuell fotograf. Endringene vil nå vises på bildet i Photoshop Elements.

6.

Lagre det nye bildet som en kopi av originalen. Dette gir deg muligheten til å gå tilbake til de opprinnelige bildene og gjøre forskjellige endringer hvis du forandrer deg.

Bruk av overlegg

1.

Besøk et digitalt Scrapbook forsyninger nettsted (se linkene under) og søk etter overlegg. Overlays kommer i en rekke stiler. Velg de som appellerer til din personlige smak og last ned filene som beskrevet. Lagre filene akkurat som du gjorde for bildene dine, men i en egen mappe - muligens merket 'overlays'.

2.

Åpne overlegget du vil prøve i Elements. Med overlegget valgt i Photo Bin, klikker du på 'Select' i oppgavelinjen og velger 'Alle'. Deretter går du til 'Rediger' i oppgavelinjen og velger 'Kopier'.

3.

Ta opp bildet du vil legge til overleggseffekten i Elements. Under 'Rediger' i oppgavelinjen, velg 'lim inn'. Overlegget skal vises øverst på bildet du nettopp åpnet. Bruk musen til å trekke kantene på overlegget til de dekker hele bildet du valgte.

4.

Velg overleggslagret i paletten (for å åpne, velg Paletten i nedre høyre hjørne av Elements). Bruk rullegardinmenyen til venstre (direkte under ordet 'Layer'), og velg de ulike alternativene for å se hvilken effekt de har på overlegget og hvordan de endrer utseendet til bildet ditt. Velg effekten som gir best resultat.

5.

Bevar det nylig redigerte bildet som en kopi av originalen. Dette gir deg muligheten til å gå tilbake til de opprinnelige bildene og gjøre forskjellige endringer hvis du forandrer deg.

Tips og advarsler

  • Hvis, etter å ha sett Filtreringen endres på bildet i Elements du bestemmer deg for, ikke liker effekten, velg bare 'Rediger' i oppgavelinjen og velg 'Angre virtualPhotographer' for å ta bildet tilbake til sin opprinnelige tilstand. I avsnitt 2, trinn 3, hvis overlegget ikke vises, men oversikten over overlegget er synlig, velg 'Lag' i oppgavelinjen, deretter 'Ordne' og velg 'Ta til forside'. Dette vil føre til at overlegget vises øverst på bildet så du kan se det.
  • Hvis virtuelt fotografisk vindu ikke åpnes i del 1, trinn 2, fulgte du ikke installasjonsinstruksjonene på riktig måte. Besøk lenken som tilbys, og gå gjennom installeringsprosessen igjen.
  • I dagene med digital fotografering, ser det til og med den teknologisk utfordrede etter måter å bøte opp pek-og-skyte bilder de tar av familie og venner. Mange som er i digital scrapbooking liker også å redigere sine digitale bilder for å gjøre dem mer tiltalende for sidelayout. Med hjelp av en enkel versjon av Adobes Photoshop Elements kan du legge til filtre og effekter på dine daglige bilder som gir dem den pizazz du ønsker uten mye problemer.