Fremstillingen av maltase

 

Hvordan Maltase Works

For å forstå hvordan maltase fungerer, hjelper det å se på stoffet det bryter fra hverandre, kjent som maltose. Maltose er en forbindelse laget av to glukose molekyler som er bundet sammen. Glukose er en av de enkle sukkerarter som er avgjørende for de fleste livsformer, og er mye produsert blant planter og inntatt av alle typer skapninger. Men glukosen må brytes ned i håndterbare deler, hvor enzymet maltase kommer inn. Maltase kan ikke utføre mange funksjoner, men det kan sikkert bryte ut glukosebindinger, slik at det frigjøres gjennom kroppen for å hjelpe med denne prosessen.

Det er en sykdom som kalles syre maltase mangel, som er en genetisk lidelse der kroppen ikke kan ordentlig forberede eller distribuere syre maltase, noe som er en enkel løsning av maltasforbindelsen som kroppen skaper for å distribuere hvor det er nødvendig. Når maltase ikke effektivt kan brukes, bygger glykogen, en glukoseforbindelse opp i vev og muskler, langsomt skade muskler og til slutt svekker både lunge- og respiratoriske systemer. Det finnes behandlinger som er tilgjengelige for denne tilstanden, inkludert enzymutbyttpulver som hjelper til med å håndtere tilstanden.

Inntak og produserende maltase

Maltase produseres av et stort antall bakterier og planter, så det er vanskelig å unngå å innta det. De fleste mennesker får maltase å spise gjær eller spiselige planter. Ikke for mye er nødvendig for å danne den nødvendige syre maltasen, så med mindre kroppen ikke klarer å behandle enzymet (i mangelforstyrrelsen), er det svært vanskelig å 'løpe ut' av maltase. Forskere mistenker også at maltase er produsert av slimhinnen som beskytter menneskets tarmvegger, slik at selv om vi ikke inntar enzymet, kan kroppen vår skape det når det er nødvendig. Maltaspulver er skapt av syntetisering av maltase enzymer fra enkle strukturer som bakterier og planter. Disse pulverene gir konsentrerte doser av enzymet som kan tas med vann, men har begrenset holdbarhetstid. Hvis du venter for lenge, vil enzympulveret ikke lenger være følsomt nok til å fungere skikkelig. Maltase er en spesiell type enzym som fungerer som katalysator for å bryte ned et disakkarid kjent som maltose. Teknisk er maltase og forbindelsen kjent som alfa-glukosidase det samme, men maltase brukes vanligvis når forbindelsen utfører sin katalysatorfunksjon med maltose, og ikke bindende typer funksjoner som den kan utføre med andre sakkaridforbindelser. Det finnes mange typer enzymer som utfører spesifikke funksjoner, men maltase er viktig for både mennesker, bakterier og planter.