Hvordan tegne en BMX-sykkel

 

1.

Tegn et rektangel som er 8 cm x 6 cm. Tegn to sirkler for hjul, på begge sider av bunnhalvdelen av rektangelet, som er 3 cm i diameter.

2. Tegn to sirkler i midten av BMX-sykkelen hjul, og en sirkel til høyre for venstre hjul, som vil være for kjeden. Tegn en linje mellom de to venstre sirkler. Tegn en linje som kommer opp fra forkretsen, vippes bare litt til venstre og omtrent tre centimeter i lengden. Tegn en linje som forbinder toppen av den du nettopp trakk til midten av den midterste kjedesirkelen. Over det punktet hvor disse to linjene møtes, trekk styrene på BMX-sykkelen. Håndtakene skal overlappe, ser ut som en bakover 'B'. Styrene skal gjøre en omvendt L-form, tilbake mot hvor sykkelrammen danner en opp-ned-v-form.

3.

Tegn BMX sykkel setet. Se på den bakre delen av rammen som du allerede har tegnet, som ser ut som en løs v-form. Det er også halvparten av et parallellogram. Tegn den øverste delen av parallellogrammet, danner en diamantformet ramme for BMX-sykkelen Tegn en linje opp fra kjedesirkelen som skjærer den diamantformede rammen til venstre for sitt øverste venstre hjørne. Denne linjen skal trekke i alt tre centimeter. Tegn et nyrenformet sykkel sete øverst på linjen.

4.

Fyll inn rammen til BMX-sykkelen, styrene og setet. Du har allerede trukket ut de generelle linjene. Tegn doble, parallelle linjer som senterer på disse retningslinjene og er omtrent en fjerdedel av en tykkelse tykk.

5.

Tegn ekkene og dekkene på BMX sykkelhjulene ved å tegne fem separate trekantene i hvert hjul. Farge i eiker og dekk. Også farge i BMX-sykkelens håndtak og sete.

BMX, eller sykkelmotor kryss, sykler oppstod første gang på 1960-tallet, og kom fram som transportmåte i skittring på midten av 1970-tallet. I dag er BMX racing en olympisk sport. Tegne en BMX-sykkel er forskjellig fra å tegne en sykkel på vei - den er mye mer kompakt, lavere til bakken og har tykkere hjul.