Hvordan bruke et lysbord

 

1.

Slå på lysbordet.

2.

Plasser materialet du vil jobbe med på glassoverflaten.

3.

Fest kunstverket til kantklippet langs lengden på lysbordet, eller trykk kantene til bordet med fingertuppene, pass på at du ikke berører overflaten på en negativt eller lysbilde.

4.

Juster lysbordet til en behagelig synsvinkel.

5.

Bruk gullsmeden '

6.

Vær forsiktig så du ikke trykker for mye på glasset, noe som kan sprekke.

Tips og advarsler

  • Hvis lysbordslampen brenner ut og ingen erstatning er praktisk, kan en bærbar PC-skjerm erstatte til du kan få en ny pære. Bare dra opp en hvit skjerm, for eksempel en tom side for tekstbehandling, og legg kunstene dine direkte på overflaten.
  • Et lysbord er en flat, forhøyet overflate toppet med gjennomsiktig glass og opplyst under en eller flere elektriske pærer eller lysrør. Lysbord brukes i fotografering for en detaljert undersøkelse av film negativer og lysbilder, for cel animasjon og for andre kunstverk prosjekter som montering av glass, silke screening og sporing illustrasjoner, for eksempel en stencil for en tatovering. En juvelerens loup, som er en kort, mono-linse forstørrelsesglass, er et viktig verktøy i kombinasjon med et lysbord for nøye gjennomgang av film negativer og lysbilder. Bruk av et lysbord øker hastigheten på et fotograferingsprosjekt dramatisk og gir andre detaljer -intensive kunstprosjekter betydelig enklere.