Hvordan tegne Cuddles

 

1.

Tegn hodet på Cuddles med en litt flatt oval form. Legg buk og torso til tegnet med en stor oval som kommer ut av bunnen av hodet og blir bredere og runder på bunnen. Tegn ørene med to store, langstrakte ovaler som kommer ut av toppen av hodet. Legg armene med to buede, tynne 'U' figurer som kommer av øvre høyre og venstre side av kroppen. Legg bena med to sylinderformer festet til bunnen av kroppen.

2.

Tegn føttene med to buede linjer festet til bunnen av føttene. Legg øynene med to sirkler - plasser en nær øverste venstre side av ansiktet og den andre i øverste høyre side av ansiktet. Trekk det halve smilet av Cuddles med en svakt buet linje under øynene.

3.

Tegn de indre ørene med en mindre versjon av øreformen rett inn i ørene. Legg til et tuft av hår med en sky formet av buede linjer mellom ørene og på toppen av hodet. Legg de runde kinnene med en sirkel i hver ende av smilet. Legg kanin tennene med en trapezform som kommer ned fra midten av smilet. Del dette inn i to tenner med en diagonal linje i midten.

4.

Tegn en kort diagonal linje som går opp fra smilens midtpunkt. Fest en nese til toppen av denne linjen med liten hjerteform. Legg elever til øynene med en liten oval i nederste venstre hjørne av hvert øye. Legg til en liten, sidelengs 'V' til høyre side av øyet for å gi dette et tegneserieutseende. Legg tommelen på hendene med en liten buet linje på toppen av hver hånd. Legg på tøfler på Cuddles med en horisontal linje over bunnen av hvert ben. Legg øre med to små, tynne, langstrakte ovaler øverst på hver fot. Legg øynene med to små prikker rett under ørene.

5.

Slett retningslinjene på kosninger. Blekk hele illustrasjonen, men sterkt blekk linjene på ørene, hodet, armene og magen for å gi illustrasjonen et mer tradisjonelt tegneserieutseende. Mørk i øynene.

Tips og advarsler

  • Du kan fargelegge illustrasjonen av Katter med kunstmarkører for å gi bildet litt ekstra 'oomph .
  • De tykke linjene med blekk vil smelte lett hvis du ikke lar dem tørke grundig før du sletter noen retningslinjer.
  • Happy Tree Friends vises som et søtt og koselig tegneserie show med en bedårende kaste av antropomorfe dyr. Imidlertid er hvert show fylt med fryktelig og komisk grov vold som er sjokkerende gitt konteksten til tegnene og innstillingen. Dette er en del av klagen til showets sterke kultfølelse. En av hovedkarakterene til showet er kaninens krammer. Tegningen hennes figur og ansikt er mye som å tegne tegneseriefigurer fra dagene på begynnelsen av 1960-tallet på lørdag morgen tegneserier. Ved å mestre denne teknikken kan du tegne andre tegn i denne stilen.