Hvordan tegne Daxter

  Dra et bredt, ovalformet hode som er 4 inches bredt og 2 inches høyt. Under den ovale tegner du en lang bananformet oval, ca 9 inches lang og 2 inches bred.

2.

Tegn Daxters hals, armer og ben. Øvre og nedre armer er tynne rektangler, omtrent tre inches lang og en halv tomme bred. Den høyre armen skaper en 90 graders vinkel, og armen til venstre har bare en underarm synlig.

3.

Tegn Daxters hale, føtter og ansiktsfunksjoner. halen skal komme rundt til høyre for Daxters ben. Daxters munn tar opp hele bunnhalvdelen av hodet, og er litt bredere enn resten av hodet. Øynene hans tar hver tredje en øvre halvdel av hodet og er formet som en avrundet bakke med en flate bunnen. Daxters nese er en horisontal linje like over sin halvmåneformede munn.

4. Dra Daxters hansker og fingre, føtter og pels på Daxters bryst . Hans hansker er firkantede, med en liten rørform der Daxters håndledd glir i hanskene. Daxters fingre er synlige på Daxters venstre hånd, og hans venstre finger skal forlenges. Daxters føtter er eggformede, med tre fingre og trekantformede negler. Dra tegnebriller på toppen av Daxters hodelag, og Daxter s Electroswatter og utryddelsestank.

Goggles kommer halvveis opp Daxters ører. Daxters beskyttelsesbriller legger seg under hans ansikt og ser ut som øredobber. Tegn en lollipopform med en c-form som kommer ut av håndtaket.

6.

Tegn et belte som omgir Daxters hofter, en ottekant med to sirkler i midten av det i midten av Daxters kropp, og et rør som kommer ut av høyre for lollipopformen, for å gjøre det som en hårføner. Dette kompletterer delene av Daxters kropps- og utryddelsesutstyr.

7.

Skygge i Daxters kropp. Hans mørkeste poeng er på toppen av hodet, innsiden av ørene hans, håndleddene og bena hans. Daxters mage er lett i midten, og føttene hans er også lette.

Daxter er hovedpersonen i et Sony plattformspill med samme tittel. Daxter er en ottsel, halve otter og halve vase. Daxter består av ovale og rektangulære former, og er lett å tegne i blyant.