Hvordan tegne Naruto Shippuden

 

1.

Tegn det grunnleggende rammearbeidet for denne versjonen av Naruto, ved hjelp av grunnleggende geometriske former. Lag hodet med en stor oval form. Legg en 'T' form inne i hodet for å hjelpe senere med å skape ansiktet. Tegn to diagonale linjer som kommer av nederste venstre og høyre side av det ovale. Dette vil skape karakterens hake. Tegn torso med stor sylinderform. Gjør toppen av sylinderen bredere enn bunnen for å vise tegnet som luter mot seeren. Legg de bøyde skuldrene med to sirkler nesten like store som hodet ovale, plasser disse på venstre og høyre side av torsoens topp. Overlappe venstre skulder omtrent halvveis på torso og halvveis av.

2.

Tegn øvre armer med to korte vertikale linjer. Fest en lang linje til høyre øvre arm for å lage underarmen. Linjen er lengre enn overarmen for å skape illusjonen av armen som kommer mot betrakteren. Legg fingrene med fire små rektangler som er avrundet i hvert hjørne. Legg tommelen med to små sirkler mellom fingersettene. Opprett spiral med energi med en liten sirkel mellom hendene. Tegn en spiral i disse kretsene og legg en buet linje til venstre på sirkelen.

3.

Tegn to parallelle horisontale linjer som løper i tverrsnitt oss toppen av hodet. Legg øynene på den horisontale linjen i 'T' -formen. Lag disse øynene med en liten oval for iris. Legg til en mindre sirkel på innsiden for øyets pupil. Tegn en buet linje over toppen av iris og pupil for å skape øyelokket. Legg til en mindre buet linje rett under eleven og iris for det nederste øyelokk.

4.

Lag nesen med en omvendt 'L' -form. Legg til et nesebor med en liten diagonal dash til venstre for 'L.' Lag munnen med en svakt buet linje under nesen. Dette vil gi Naruto et grimt utseende. Legg arene på revedemonen på Naruto ansikt med tre diagonale linjer på hver kind. Tegn en linje rundt hver side av armretningslinjene. Gjør linjene bredere når de kommer nærmere hånden. Legg en buet linje for å lage den Legg til fingernailene med buede linjer på enden av hver finger.

5.

Tegn håret med en tynn linje som går rundt toppen av hodet. Linjen skal dyppe inn og ut for å lage trekantede kanter. Legg det overskytende hodebåndstoffet med to bånd som kommer fra venstre side av hodet. Tegn disse figurene med to lange, veldig ting rektangelformer som bøyer litt i midten.

6.

Blekk illustrasjonen av tegnet med svart blekk. Ikke blekk unødvendige retningslinjer. La bleken tørke og forsiktig slette blyantlinjene.

Tips og advarsler

  • Du kan fargelegge illustrasjonen med kunstmarkører for å legge til ekstra slag på tegningen.
  • Pass på å la blekket tørke grundig før du sletter blyanten linjer. < / Li> Naruto Shippuden finner sted noen år etter den opprinnelige Naruto-serien. Tegnene har alle fått styrke og modenhet. Naruto selv har begynt å fokusere sine intense krefter på en mer produktiv måte og har blitt en høyt kvalifisert ninja. Tegning Naruto som en modnet ninja kriger tillater illustratoren å fokusere mer på den subtile dybden av tegnet. Ikke lenger er hver tegning av Naruto fylt med tydelig bestemmelse og entusiasme --- det er mer dybde og realisme til uttrykkene til Naruto.