Hvordan tegne Tweety Bird

 

1.

Start med øynene. Tegn to store ovaler som er litt skrå mot hverandre nederst.

2.

Legg til munnen. Tegn en avrundet, fet nebb under øynene. Bruk en form som ligner en firkant som vippes på siden med en dyppelinje gjennom midten.

3.

Gjør hodet og nakken. Tegn en feit, avrundet form over øynene og buet innover nær nebbet. Tegn to mer avrundede former på hver side av nebbet for Tweetys fete kinn. Koble hver kinn med en linje til de to linjene som utgjør nakken.

4.

Trekk i kroppen, ta to linjer ned fra nakken, en på hver side av nakken. Vink dem litt utover med en kurve under hver. Tegn en rund form for Tweety 's mage, som kulminerer i to stumper der føttene blir vedlagte. Sørg for at vingenes kurve forbinder med buen på magen.

5.

Sett på føttene. På basis av hver stubbe trekker du to linjer som ender i en klumpet oval for foten. Ikke koble til siden av det ovale, men gjør en liten innrykket linje for å indikere en tå.

6.

Fullfør ham. Fyll de store ovale øynene med en sirkel nær toppen av hver oval. Fyll inn den sirkelen med en annen sirkel for eleven. Skygge i eleven, etterlater en liten hvit prikk i hver. Tegn tre linjer oppå hodet for hår og tre linjer oppå hvert øye for øyevipper.

Mange mennesker elsker Tweety Bird. Det er vanskelig å ikke forgule den tilsynelatende uskyldige og bredeøyne Warner Bros-fuglen som plager Sylvester katten. Når det gjelder tegneseriefigurer, er Tweety Bird en av de enkleste å tegne, takket være hans enkle egenskaper og varemerkeruttrykk.