Invasive akvatiske plantearter i USA

  Invasive vannplanter i USA er skadelige for nasjonens miljø, økosystemer og økonomi. I henhold til Executive Order 13112 av USDA, National Invasive Species Information Center, er definisjonen av en invasiv art 'en fremmedart, hvis introduksjon gjør det eller er sannsynlig å gi økonomisk eller miljømessig skade på menneskers helse. 'Det er mange invasive plantearter i USA, men tre vannlevende plantearter skiller seg ut.

Melaleuca

Melaleuca er et australsk innfødt evergreen-tre som først ble introdusert til swamplands i USA for å tørke opp sumpene. Det har vokst prolifically, forårsaker problemer for opprinnelige dyreliv. Det skygger ut og forhindrer at vanlige akvatiske arter vokser, noe som resulterer i redusert ernæring og habitat for dyrelivet.

Giant Salvinia

Giant salvinia er en akvatisk bregne som har sitt opprinnelse i Brasil, men har infested flere vannveier i USA. Den sprer seg frodig og 'tette matter ... kan undertrykke veksten av nat ive vegetasjon og forringe vannkvalitet, fisk og dyrelivet, og mange andre økologiske verdier, 'ifølge US Army Corps of Engineers.

Purple Loosestrife

Lilla løsrivelse, opprinnelig innfødt til deler av Eurasia, er en flerårig urt som invaderer våtmarker, erstatter innfødt vegetasjon. De resulterende tette flekkene kan sette sjeldne arter av dyr i fare og skade lokal biologisk mangfold.

Løsninger

Alle disse invasive akvatiske plantearter er en fare og trussel mot lokale økosystemer. Hvis du har dem på landet ditt, fjern dem og erstatt dem med innfødt vegetasjon. Kontakt din lokale avdeling for landbruk og spør hvordan du fjerner disse plantene trygt og hva du kan erstatte dem med. Salg og transport av disse plantene er begrenset eller forbudt i mange stater.