Hvordan male interessante landskaper

 

1.

Skiss en grunnleggende ide for landskapet ditt. Hvis du for eksempel tegner en trelinje, skisse i området, vil trelinjen omfatte. Skiss så mange av trelinjedetaljer som du vil, inkludert børste og tre detaljer. Sett nærhet til trelinjen ved å skisse i bakken som vil ta opp avstanden mellom malerens øyne og kanten av skogen.

2.

Begynn å male bakken mellom deg og kanten av skogen. Bruk hvilken type maling du helst foretrekker. Oljer og akryler er spesielt gode for landskap på grunn av de teksturer du kan oppnå med dem, men maling med hvilken type maling du er komfortabel med.

Bruk mørkegrønn maling til lerretet og bland i litt svart maling for å gi trærne dybde og skygge. Hvis du vil legge inn litt brun, rød eller oransje for å vise høstfremmende, kan du gjerne gjøre det, selv om det egentlig ikke er tar sted i det øyeblikket.

Bruk en tynn penselspiss og legg den på lerretet for å få malingen opp og skape teksturer. Prøv å trykke børsten mot lerretet ditt og sakte snu det for å skape bevegelse i maleriet. Disse er små detaljene selv, men så på bildene av maleriet; Disse små teknikkene kan forbedre hva folk vil se i det ferdige stykket.

5.

Lakk små øyne peering fra skogen eller legg til en piknikscene til et landskap. Vurder å male dyreliv i landskapet, og bruk deretter en tynner for å vaske bildene slik at de er knapt synlige. Dette vil skape et maleri folk vil ønske å studere.

6.

Paint hva du ser, ikke hva som egentlig er der. Du vil ikke male et landskap som alle kan gå ut og se på. Legg til bilder som forteller en historie rundt landskapet ditt. Vis folk landskapet på en annen måte, og legg til elementer som ikke finnes der. Slik lager du et friskt, interessant landskapsmaleri.

Landskapsmalerier er et populært emne for kunstneren fordi det gir et så stort spekter av bilder som personlig tolkning. Landskapskunstnere tar ofte ikke bare landskapet, men mange ganger legger de til skjønnheten de finner i landskapet. Det finnes utallige landskapsmalerier i eksistens, og mens mange av dem kan sees om hverandre, gjør de maleriske skildringernes subjektive natur utseende. Claude Monet 's' Giverny '-serien tar for eksempel skjønnheten i sin gjenstand mens han tar på seg et personlig element, med tillegg av hans styremedlem til flere av maleriene.