Hvordan male treer med akryl

 

1.

Velg et emne som skal males. Spesielt hvis treet du maler er en sentral del av et større maleri (i motsetning til et objekt i bakgrunnen som er ment å bli ignorert), er det bedre å jobbe fra et virkelighetseksempel enn et tre som du har forestilt deg eller husket. Imidlertid har maleri fra et levende emne, utendørs, mange ulemper. Hvis du maler ute, er du utsatt for vær og forandrer lysforholdene. Du kan kanskje finne at du foretrekker å jobbe fra et fotografi, eller til og med studere du har tegnet av et levende tre. Uansett om du er ute eller inne, kan du sette opp materialene dine .

Begynn med å male stammen og grenerne. Du vil kanskje blande fargen personlig i stedet for å bruke en farge rett fra et rør. Hvis du velger å gjøre dette, Husk at akryl tørker veldig raskt. Enhver farge du blander, varer ikke lenge før den tørker, så gjør ikke ekstra eller mer enn du kan bruke spesielt raskt.

p> Lakk av bladene. Ikke mal individuelle blader ennå, men maler bladene som helhet. Bruk korte streker og en rund pensel.

4.

Velg litt lettere, mer gul nyanse av samme farge som du brukte til bladene. Bruk en rund børste til å bruke malingen i uregelmessige slag til bladene på siden av treet som er i direkte sollys. Tillat den opprinnelige mørkere fargen å vise gjennom i flekker. Akryl tørker raskt nok til at det noen ganger er vanskelig å blande, så du kan finne deg selv å bruke mye vann for å integrere denne nye fargen med fargene under den.

5.

Bruk samme farge til å dapple klumper av blader i grupper rundt bladene du allerede har malt på treet. Gjør dette med en fin detaljbørste. Ikke bekymre deg for mye om å få detaljene akkurat riktig.

6. Velg en litt mørkere nyanse med samme farge som du brukte for bladene. Med en rund børste skal du påføre malingen sparsomt i uregelmessige slag til bladene på siden av treet som ikke er i direkte sollys. I tillegg må du kanskje bruke vann for å blande denne fargen med bladene i bakgrunnen.

Ta en pause fra maleriet og returner når malingen har tørket. Ta denne gangen for å legge til touch-ups og flere detaljer.

Et tre er ikke veldig komplisert å male. Ikke desto mindre kan det virke overveldende hvis du er ubrukt til å bære en pensel. Akryl selv presenterer sine egne utfordringer fordi det er et rasktørrende medium som gir liten tid til blanding. Opptil akrylets hurtigtørkingstid er at dette ofte bevarer malingenes lyse farger og utseende av spontanitet. Å lære å male et tre bør ikke ta lang tid, men som de sier, gjør øvelsen perfekt. Jo mer du maler, jo bedre får du.