Hvordan prise din abstrakte kunst

 

1.

I et rom hvor du ikke vil bli forstyrret, samler du sammen din nyeste arbeidsgruppe. Dette bør bestå av flere deler av samme type. Hvis du ikke har lignende stykker, er du ikke klar til å prisere arbeidet ditt (se tips nedenfor).

2.

Tiden din er en verdifull, ikke-fornybar ressurs. Tenk på hvor lang tid det tok å lage. Forstå, jeg foreslår ikke at du tar opp prisen fordi en opptatt timeplan eller mangel på ferdighet forhindrer deg i å jobbe raskere. Men hvis det er noe integrert med din kunstprosess som reduserer produktiviteten din, må det reflekteres i din pris.

3.

Som en fremvoksende kunstner, vær konsekvent og rimelig om prisingen. Generelt sett bør arbeidet ditt begynne i hundrevis, ikke tusenvis av dollar. Dette forutsetter at det ikke tok tusenvis av dollar å skape. Dette gir et viktig poeng. Aldri prisen din kunst mindre enn hva den koster du skal gjøre.

4.

Jeg antar at du er i det for lang tid. Hvis ja, bravo! Forstå, prisen på din kunst vil sannsynligvis endres flere ganger i løpet av karrieren din. I mellomtiden vil prisingen din kunst forholdsvis lave gjøre kunsten din tilgjengelig for lidenskapelige abstrakte kunstelskere som vil bli dine mestere lokalt og til slutt nasjonalt.

Tips og advarsler

  • Hvis du bare har oddetallet eller to, men du 'er ivrig etter å vise dem, bør du vurdere å vise hver separat uten å spørre priser. Hvis en av dem genererer interesse, kan det bli grunnlaget for din kroppsdel.
  • Enthusiasme for abstrakt kunst kommer i bølger, men opprettholder alltid et lite, men hengiven følge. Fortsett å male! Vær klar når tidevannet kommer inn igjen.
  • En viss prosentandel av artister vil aldri 'få' abstrakt kunst og noen ser hele bevegelsen med mistanke. Ikke vær bekymret for det, og ikke la det påvirke prisen.
  • Hvis du søker galleri, vil provisjoner og rabatter til enkelte kjøpere søke. Ta hensyn til dette i begynnelsen. Forvent ikke å selge for en pris å tegne galleri provisjoner og en annen pris hvis du selger deg fra ditt hjem eller studio. Det regnes som et stort nei nei for en kunstner å ha to priser for samme stykke og kan til og med krenke din kontrakten.
  • I tusen og femtiårene utfordret kunstnere som Jackson Pollock, Franz Kline og Clyfford fortsatt måten vi tenker på kunst og ble noen av de første økonomisk vellykkede abstrakte malere.

    Tiår senere støter stadig nye artister med hvordan å pris sine abstrakte stykker. Trinnene nedenfor er utformet for å hjelpe demystifisere denne prosessen.