Hvordan få sharpie av en baby

 

1.

Gjør raskt. Jo før du behandler Sharpie-merkene, desto lettere vil de være å fjerne. Så snart du ser barnet ditt, har du fått en Sharpie, ta barnet ditt og gå på jobb.

2.

Skyll en vaskeklut med baby såpe som Gerber Grins og Giggles. Behandle forsiktig det flekkete området med vaskekluten, men ikke gni, fordi det kan gni Sharpie-merkene ytterligere inn i huden. La såpen gjennomsyre i to minutter. Skyll vasken grundig.

3. < / p>

Dip vaskekluten i flytende sminkefjerner. Dekk det flekkede området med vaskekluten.

4.

Hvis Sharpie-flekkene fremdeles ikke er fjernet, spray noen hårspray på det flekkete området og gni straks av med vaskekluten.

For eventuelle gjenværende flekker må du gni antibakteriell håndgel i området og tørke. Bruk som nødvendig for å fullføre Fjern flekken.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har antibakteriell håndgel hjemme, vil hårspray eller gniddende alkohol også fungere.
  • Hold Sharpie markører utilgjengelige for barn.
  • Du kan tilbringe år med å holde huset ditt barnesikret, men en skarp på gulvet og det er over. Hvis du ved et uhell har forlatt et Sharpie hvor barnet ditt kan nå det, er det sjansene for at de har dekket seg med markøren før Du kan slå opp. Hvis barnet ditt har blitt et permanent markørsspor, er det noen få skritt du kan ta for å fjerne Sharpie-merkene fra babyens hud med noen ting rundt huset.