Hvordan lage en ferie uten å irritere familien din

 

1.

Dette er vanskelig å håndtere, så gjør deg klar fordi det første trinnet er å forlate din bærbare, kortlesere og ikke-ferieutstyr hjemme. Ta kameraene, mobiltelefonen og mange film- eller minnekort, men la datamaskinen være hjemme. Ingenting er mer irriterende for familiemedlemmer enn å se deg, sorter og rediger bildene dine under nedetid. Du skal være avslappende, så legg redigeringen for når du kommer hjem. Du vil ha en bedre ferie, og det vil de også.

2.

Ta i alle fall bilder av familien. Dette er min kone og datter for mange år siden i Paris, et veldig viktig bilde for meg. Vet hvem du skal stoppe, men. Et godt bilde som dette er verdt tusen tvunget smil foran monumenter. Den neste vitale regelen du trenger å bryte, er å IKKE ta kameraet ditt overalt. Du dekker ikke ferien til 'Newsweek', og du trenger ikke å kaste kameraet til hver middag og kveld. Jeg vet at vi alle lærer å bære kameraene våre til enhver tid, men for familien din, la det være bak noen ganger.

3. Planlegg fotoklippene dine. Min kone liker å sove lenger enn jeg gjør og tidlig morgen lys er best. Planlegg å stå opp tidlig og komme til deg Fotografimålet. Planlegg din målplassering natten før, slik at du kan være effektiv. Skyt til du er fornøyd, og ta litt kaffe og croissanter tilbake til hotellrommet for å nyte når din ektefelle våkner. Du får bilder av noe lokalt farge og ingen blir skadet.

4. Sørg for at du får bilder som familien vil like når du er ute på dine søppelpost. Dette vil gjøre dem som fotografiet mer når du lager dem se på bildene. Ta bilder som beskriver 'ditt sted'. Dette ble tatt på den berømte Kukenhoff Gardens i Amsterdam. Hvordan kunne du gå til Hollan d og ikke ta bilder av tulipaner? Hvis du er i Midtvesten, fotografer du kornmarkene; i Colorado ta bilder av fjellene. Ta bilder som vil hjelpe deg med å huske moroa du hadde på ferien

5.

Ta postkortbildene. Hver plassering har noen viktige nettsteder som du må ta bare for å minne deg på at du var der. I Paris er det Eiffeltårnet eller Notre Dame. I New York er det byens skyline. På dette bildet er Place de Armes i Montreal. Disse viktige nettstedene hjelper deg med å huske turen, og hvis du går mange steder, vil du ha ditt eget 'postkort' bilder fra hele verden. Det er din ferie, så nyt det. De er dine minner, så skriv dem nøye. Mest av alt, de er din familie - så vær snill og hensynsfull.

Tips og advarsler < / h4>

  • Husk at andre mennesker kan være på ferie også, prøv å respektere deres personlige plass og dele monumentene og parkene.
  • I noen områder av verden regnes det uhøflig og kan til og med være ulovlig å ta bilder av lokale folk. Kjenn kulturen til reisemålet og behandle det med respekt.
  • Jeg elsker fotografering og jeg elsker ferier; men jeg lærte for lenge siden at jeg trengte å være en ferierende først og en fotograf andre. Mitt morgendag kom mens jeg forbereder en ferie til Nova Scotia. Jeg pakket bildesekkene med over 40 filmruller og min kone så på meg med et hevet øyenbryn og spurte: 'Har du tenkt å tilbringe litt tid med meg?' Denne leksjonen har ført til et godt ekteskap og mange minneverdige ferier. Det er naturlig å ta bilder av familien din på ferie, men bruk litt sunn fornuft; de må ikke ha sitt bilde tatt foran hvert museum i Washington, gjør de? I denne artikkelen vil jeg prøve å gi noen sunn fornuftstrinn om hvordan du får noen minneverdige bilder - og fortsatt opprettholde familiens harmoni!