Face Paint Ideas for Kitty Cat

  En kattekatt er en rask og praktisk kostyme for et kostymefest eller Halloween som du kan lage hjemme. En kattedragt krever kun ansiktsmaling, men tillegg kan inneholde ører og en hale. Ta en montert par leggings og en skjorte for å fullføre antrekket, og gjør deg klar for festligheter.

Solidfargede katt

Et solidfarget kattkatts ansikt innebærer å male hele ansiktet med en ansiktsfarge slik som som svart, grå, brun eller oransje. Bruk en lysere farge å male i kattlignende ansiktsfunksjoner. Tegn en mandelform rundt øyet og fyll ut rommet. Legg en mørkere farge rundt toppen av øyet og bland inn i øyenbryn. Tegn whiskers og farge i nesen. Tegn en figur åtte like under nesen, med sirkler som strekker seg ut til sidene av munnen. Senteret av figuren åtte burde ligge under nesen. Fyll i munnen med en lys farge. Legg til flekker og flere whiskers.

Calico Cat

Et kalikakatt ansikt starter på samme måte som et solidfarget kattunge katt ansikt, men bruker hvit ansiktsmaling som base. Tegn store brune og sorte sirkler over hele ansiktet og fyll dem inn. Du kan tegne en stor sirkel rundt ett øye med enten brun eller svart og fargelegge den. Sett øynene i vinkelform og fyll i mørkere farger. Mal i nesen og legg til whiskers. Bruk en litt mørkere farge for å male munnen, forlenge fargen helt nedover haken. Avslutt med fregner og ekstra whiskers hvis du ønsker.

Striped Cat

Et stripet kattunge katt ansikt starter med en lys base farge over hele ansiktet. Hvit eller gul ville være egnet. Legg til tykke striper i kontrastfarger som er omtrent lengden på en pensel. Den første fargen starter nær nesen og strekker seg ut mot ørene. Bruk en annen ansiktsmalingfarge for å tegne en annen stripe rett over den første stripen. Gjenta til hele ansiktet er dekket i forskjellige farger. Skisse øyne i en mandelform med en kontrastfarge. Mal i en nese og whiskers. Tegn en figur åtte under nesen og ut til hver side av munnen. Fyll i munnen med en litt mørkere farge. Bruk en mørkere ansiktsfargefarge for å legge til fregner og whiskers.

Delikat katt

Dette kattunge kattefaget betyr ikke å male hele ansiktet. I stedet markerer denne kattens ansiktside en kattens ansiktsfunksjoner. Forbedre øynene ved å bruke en mørk ansiktsmalingfarge for å tegne en kantlinje rundt øynene. Fyll øynene. Maling i en nese og whiskers.

Freestyle Cat

Denne ansiktsmaling-ideen lar deg bli kreativ med et kattekatt ansikt. Bruk hvilken som helst farge du ønsker å male hele ansiktet. Tegn i vinklet øyne, en nese og whiskers. Legg til små striper over hele ansiktet slik at det ser ut som pels. Topp med eventuelle andre design som striper, sirkler, mønstre eller flekker.