Hva er pliktene til en forfatter / redaktør?

  Å skrive en bok, bli publisert og kalle seg en forfatter, har blitt en favorittfantasi siden siste halvdel av det tjuende århundre. Likevel trenger både spirende og etablerte forfattere en lydskrivingsplan for å veilede dem langs veien til å dele sine friske, unike innsikt og synspunkter i en bok. Det beste som en aspirant forfatter eller redaktør kan bringe til bordet, er hans fantasi.

Forskning

Skriftprosessen begynner med forfatteren å velge et interessant emne og forske på det. I denne oppdagelsesfasen finner forfatteren så mye informasjon som mulig, deretter brainstorms og bestemmer seg for å sette ideene sammen i en unik fortelling. Forfatteren undersøker skrifter som allerede er publisert, og bestemmer hvor mye av denne informasjonen han vil kreve og hvilke av disse referansematerialene som er avgjørende for hans skriving.

Intervjuer

En viktig del av forskningsprosessen inkluderer intervjuende eksperter hvis ideer vil støtte forfatterens argument. Ekspertens autoritetsnivå --- populært eller vitenskapelig --- avhenger av emnet og hvor seriøst eller trendy det ferdige arbeidet vil være. Når du inkluderer intervjumateriale i skrivingen, kan eksperten sitere direkte med anførselstegn. Forfatteren kan også velge å omskrive kommentarene og tilordne kommentaren til eksperten tilsvarende.

Skrive det grove utkastet

Dette er ikke scenen for redigering, så redaktøren er låst til ordene har gjort det Forfatteren prøver å forutsi hva leserne ønsker når man velger lesemateriell. Hun skriver for et bestemt publikum. Men forfatteren må også argumentere for hennes poeng fra sitt eget synspunkt og lagre det med bevis hentet gjennom henne forskning og intervjuer.

Revisjoner

Det er på tide å låse opp døren og invitere redaktøren. Redaktøren undersøker manuskriptet og hjelper forfatteren med å løse eventuelle problemer. Han ser etter muligheter til å skråstreke, sette inn og omformulere. Redaktøren reorganiserer forfatterens diktning, velger bedre ord og gjør setninger kortfattet. Redaktøren justerer forfatterens tone, stemning og unik stil, slik at stykket leses mer jevnt. Endelig justerer redaktøren ordene og setningene for rytme, slik at de utvikler seg logisk og for flyt, slik at lesningen virker uten problemer.

Polering og korrekturlesing

Her er hvor redaktøren bruker en fin tannkam til å utrydde typografiske feil og feilmeldinger. Han ser også etter stave-, grammatikk- og tegnsettingsproblemer, nesten som en kunstner som legger slutt på et maleri. Et ord av advarsel her: Stavekontroll er fabelaktig, men det har sine fallgruver. Det bytter ut feilstavede ord for en feil erstatning (det vil si det i stedet for deres eller de er), og forandrer dermed forfatterens betydning .

Arbeid citerte

Listen over arbeid citerte katalogiserer kilder og eksperter som brukes under forskning. Kiterende kilder krever forfattere som tidligere har samlet informasjonen slik at den nåværende forfatteren kan bruke den til å utvide sin egen forståelse og re- bruk den Orks citerte liste vises på slutten av papiret eller boken og registrerer forfatterne, titlene og publikasjonsinformasjonen for hver kilde.