Hvordan å fullføre en tre bolle

 

1.

Sand skålen med 120 grit sandpapir. Hvis du fjerner maling eller polyuretan for tiden på bollen, må du sørge for at du berører hvert område. Sand ekstremt tøffe overflater for å oppnå en jevn overflate.

2.

Skal skålen med 220 grit sandpapir. Berør hver overflate av bollen for å oppnå jevn og jevn overflate.

3.

Damp en fille og tørk av bollen. Dette vil fjerne støv forårsaket av sliping. Reststøv kan forårsake ufeiligheter i skålens overflate når den er ferdig.

4.

Gnid trebalsam på bollen med en fille. Påfør et jevnt lag over hele overflaten av bollen. Tillat at balsam settes i 5 til 15 minutter til det ser tørt ut.

5. Legg på flis til bollen med en fargestoff. La flekken stå i opptil 15 minutter og tørk av med en ren fille. La flekken tørke helt før du legger til et andre lag eller polyuretan. Hvis du velger å bruke et andre belegg av flekk, vent minst 6 timer mellom strøk, og påfør flekk uten omvendt bruk. La det andre frakket tørke 5 til 15 minutter og tørk av overflødig flekk.

6. Påfør polyuretan med svampebørsten ved å dyppe svampendespissen inn i polyuretan til en tynn laget ender opp på børsten. Pensel polyuretanet på bollen på en jevn måte, slik at du ikke bruker mye på et sted. Påfør et andre lag etter 8 til 12 timer, om ønskelig, og la skålen tørke i 24 timer før bruk.

Tre representerer en av naturens vakreste produkter - derfor velger så mange enkeltpersoner å lage hjemmelagede produkter og dekorasjoner laget av den. En allsidig trebøtte gir eieren muligheten til å dekorere med varen, som viser den vakre treen korn eller bruk skålen som spisepost. Over tid vil en treskål bli slitt og trenger etterbehandling for å beskytte veden og forlenge levetiden til bollen.