Hvordan påføre Malerenes Tape

 

1.

Rengjør og tørk overflaten der du bruker tape. Malingsjobben vil bli ødelagt hvis maling siver under båndet. Sørg for at overflaten er jevn også.

Mål og merk en ren vegg med blyant hvis du bruker båndet til delen av deler for å male forskjellige farger. Bruk et nivå for å være sikker på at du har rette linjer.

3.

Trekk forsiktig tape fra valset noen få inches eller føtter om gangen. Fjern det fra rullen uten å strekke det i det hele tatt.

4.

Legg båndet på den rene overflaten og trykk den på plass med fingrene. Pass på å kontrollere at den festes til overflaten. Hvis det løfter opp, prøv et sterkere klebemiddel for en vellykket malingsjobb.

5.

Kjør en liten bryter, suger eller kittkniv langs båndet for å sikre sikkerheten på applikasjonen.

6. Trykk forsiktig på teip på vinduskarmer, trimmer og baseboardvarmere for å holde maling fra å komme i kontakt med disse flatene. Treet eller metallet må være rent før du legger tape på det.

7. Bruk en kittkniv til å trykke på tape på en ren, tørr vindusrute når du forbereder deg til å male treverk.

Tips og advarsler

  • Test tape på overflaten du planlegger å male for å sørge for at den ikke trekker underjakke eller flekker av når den fjernes.
  • Malingens tap kan ikke fungere skikkelig på en grov eller strukturert overflate. Maling vil 'bløde' under båndet.
  • Malerens tape er effektivt for å gjøre prosessen med å male et rom lettere. Hvis du tar deg tid til å bruke malerens tape riktig, vil du ha en kortere oppryddingstid. Det vil være mindre behov for touch-ups ved bruk av malerens tape. Det er viktig å bruke ekte malerens tape for alle dine malingsprosjekter.