Hvordan lage et vikingskip

 

1.

Tegn rammen på vikingskipet ditt med en horisontal rektangulær form som kurver opp i trekanter på venstre og høyre side. Rektangelet vil være skipsskroget, og punktene er sternpostene.

2.

Tegn en diagonal linje som kommer ned fra hvert hjørne og bøyes til en horisontal linje som løper innenfor den øverste tredjedel av skipet; Dette er toppen av skipets nærside. Legg skjold til båten ved å tegne åtte små sirkler på siden. Du kan bruke kompass for å gjøre dette lettere. Legg halvcirkler til vikingeskipets overkant for å vise skjold på den andre siden.

3. Legg til en buet spiral øverst på venstre og høyre hjørne av vikingskipets design. Dette vil skape slangekorset ornamentet som var populært på mange vikingskip. Legg til syv diagonale linjer som kommer ut fra skjoldet, og legg til en liten trekant på slutten av hver av disse linjene for å lage årene. Tegn masten med en vertikal polform som kommer ut av midten av skipet Legg til seilet til masten med en stor form av buet rektangulær form. Legg et flagg på toppen av masten med en sidelengs trekant.

4.

Trekk tauene til masten med to diagonale linjer fra toppen av masten til bunnen av hver sternpost. Legg en buet linje inne i venstre og høyre hjørne av skipet for å skape forsterkning på st ernposts.

5.

Blekk hele designet for å gjøre bildet av Vikingskipet skarpt og rent. Legg små horisontale bånd langs sidene av båten for å lage treplanker.

6.

Farg ditt design med kunstmarkører for å virkelig få bildet til liv. Bruk lysebrun til sternpostene og padlene og mørkbrun for resten av båten. Farg skjoldene i alternerende primære farger.

Tips og advarsler

  • Lag en fotokopi av designen din i trinn 4 og test ut forskjellige klanskjold eller til og med design malt på seilet.
  • Pass på at du legger et ark papir under ditt design for å forhindre at blekket bløder på noe.
  • Vikingskip hadde en attraktiv og funksjonell design som gjorde det mulig for skipene å reise store avstander og værstormer. I dag kan vi se på utformingen av et vikingskip og beundre sin skjønnhet. Landsbyboere som så disse skipene ser ut i horisonten, løp for livet for å unngå å komme på plunder. Du kan lage ditt eget design av et vikingskip med blyant, papir og fantasi. Dette prosjektet vil fungere godt i en historieklasse; Studencs kan lære om vikingene, designe egne vikingskip og lage vikingeklaner.