Hvordan tegne en gresk hjelm

 

1.

Se på bildeguideen til en gresk hjelm, gitt i Ressurs-delen nedenfor. Tegn det grunnleggende omrisset av hjelmens, hodeskallenes og ansiktsplatens skullcap.

2.

Skisser nøyaktig utformingen av den greske hjelmen i større detalj. Tegn øyehullene, neseplaten og oversikten av dragehodet på toppen av den greske hjelmen, mellom Mohawk og skalleskallen.

3.

Tegn designene som er på den greske hjelmen. Den greske hjelmen har en tynn kant rundt omkretsen og en spiraldesign på skalleskallen. Dragenes hode skal også trekkes ut i detalj, og noterer øynene og åpner munnen med sin skarpe tunge som stikker ut.

4.

Se på bildet av den greske hjelmen igjen, og noterer lys og mørke punkter. Skiss de letteste punktene på den greske hjelmen, så de mørkere og mørkere punktene. For innsiden av den greske hjelmen, bruk den svarte trekullpenningen.

5. Tegn tette, vertikale linjer på Mohawk på den greske hjelmen. Ved å gjøre dette etter skygging i lys og mørke punkter på Mohawk, vil du gi en svært dramatisk effekt.

Greske hjelmer er dramatiske å tegne. Deres skarpe linjer, ansiktsplater og Mohawks ble designet for greske soldater for å skremme motstanderne sine, og er nå et ikonisk bilde sett i filmer i det antikke Hellas. Deres stil har også blitt tolket for fantasier og science fiction-historier.