Hvordan male en utvendig murvegg

 

1.

Forbered overflaten for maling. Eventuell mose som vokser på overflaten eller gamle ivy vintrengrørene må skrubbes av. Sjekk alle mursteinene for lydstyrke. Hvis noen er løs, må de nullstilles før de males. Se på mørtelen for å være sikker på at den ikke knekker eller løser heller. Det er også viktig å merke seg hvor alle luftehullene eller gråt hullene er slik at du ikke blokkerer dem med maling.

2.

Rengjør veggen med en spenning for å fjerne Den akkumulerte smuss og smuss fra årene. Du vil at overflaten skal være så ren som mulig for en god feste av maling. Strømvask kan skade murstein, spesielt hvis mursteinen er veldig gammel, så kontakt en profesjonell om nødvendig. kan være like vellykket med en rengjøringsløsning og skrubbebørster.

3.

Velg malingen for veggen. Latex og Portland sementbaserte maling brukes mest som de vil Tillat veggen å puste mens den fortsatt er motstandsdyktig mot vann. Din lokale malingforhandler skal kunne hjelpe deg med dine valg for riktig produkt for din søknad. En primer vil vanligvis brukes til å sikre at du får den beste adhesjonen fra maling .

4. Tør veggen helt etter rengjøring. Siden mursteinen er porøs, vil den suge opp vann og må tillates t o tørk ut før du begynner å male. Hvis du prøver å male på en fuktig vegg, vil det bare oppstå problemer da malingen tørker flekkete siden noen områder på murens overflate blir våte og trekker malingen inn i mursteinen.

5.

Påfør primerlaget og la det tørke i den anbefalte tiden, hvor som helst fra 1 time til 24 timer, avhengig av type maling og miljø. Start på toppen og arbeid ned med både primer og maling. Uansett hvilken ruller du ikke har, kan du røre opp med penselen.

Hvis du noen gang har kjørt gjennom eldre nabolag, hvor mursteinhjemene går tilbake til begynnelsen av 1900-tallet, har du sett hvordan vakre malte murvegger kan være. Noen mennesker velger levende farger som en endring fra standard murstein eller for å aksentere mer nøytrale vegger. Mursteinene kan vare lenge siden de ikke mister mørtelen som holder dem sammen. Med den økende bekymringen om å bygge grønt, kan du bli overrasket over å vite at murstein er et veldig termisk byggeprodukt. Det holder varmen og frigjør det sakte, reduserer varmekostnadene om vinteren. Det tillater også strukturen å puste. Så når du maler, er det viktig å ikke forsegle overflaten.