Hvordan lage en blomst ved hjelp av barnas hender

 

1.

Samle først alle forsyningene dine. Du kommer til å trenge enten datapapir eller byggepapir. Jeg liker å bruke byggepapiret fordi det allerede er farget og det er mer solid når du legger til limet. Finn en blyant, farger, lim, plakat, saks og til og med noen morsomme klistremerker eller frimerker vil være gode. Nå ta med barna og begynn å ha det gøy.

2.

Nå er det best å gjøre en blomst per barn ... det er vanskelig når du begynner å blande størrelsene på hendene. Bildet som er vist ovenfor er en datteren min gjorde selv, jeg har ikke et bilde av de som jeg hjalp dem med, fordi vi allerede ga dem bort. Jeg liker å spore hendene og så la dem klippe dem ut eller du gjør det. Selvfølgelig vil det være mer ryddig hvis de kutter det, men noen ganger kommer du til å savne en sporet eller to.

3.

Ta nå plakatbordet ditt og kutte ut en blomst pott fra byggepapiret eller barna kan tegne en. Ikke glem å legge til stammen ... Jeg liker å kutte alt ut. Det ser bare renere ut enn å tegne, men du kan alltid gjøre en selv og da gjør barna seg selv. Det ville være morsomt å sammenligne dem.

4. Legg nå en kuttet ut sirkel for midten av blomsten. Du må lime alle de tingene på plass før du legger ut kuttene på hendene. Når dette er gjort gå videre og begynn å sette hånden din kutt ut rundt sirkelen for å lage blomsten. Datteren min og jeg hadde det gøy å lage vår. Vi la til bin som vi kuttet ut av byggepapiret og til og med kuttet ut små svarte striper og stinger å sette på dem. Hun la til skyer over blomsten og til og med en liten orm kommer ut av gryten. Det viste seg så greit! Det gjør en fantastisk gave til et familiemedlem eller en lærer på skolen. Det er noe du alltid kan henge . Du kan til og med prøve å utforme dem! Ha det gøy!

Tips og advarsler

  • La limen tørke før du henger.
  • Pass på at saksene ikke er ung barns rekkevidde.
  • Ikke spis limet .... Haha .. bare tuller. Men egentlig ikke!
  • Dette er en veldig søt og morsom håndverk å gjøre. Du spiser ikke bare tid med barna, men du lager et minne som ville være bra for foreldre eller besteforeldre. Det er noe du kan beholde for alltid!